Drukwerk voor de business woman

papier

Het klinkt gek in deze tijd, voor een vrouw die toch het grootste gedeelte van haar inkomen online verdient….maar ik kan niet zonder papier.Echt niet.

Nu heeft de mens met het ene materiaal meer dan met het andere. Neem mijn lieve “betere helft” Hij heeft iets met steen. Hardsteen het liefste, daar slaat hij dan met een beitel in, net zolang tot hij heel mooie vormen heeft. Hij houdt van steen.

Neem mijn vriendin : dol op wol en katoen, als ze er mee kan breien en haken, is ze er blij mee. Ik moet eerlijk zeggen: ze maakt er de leukste dingen mee. En je snapt: ik heb er geen enkel probleem mee, wanneer zo’n haaksel of breiwerk mijn kant op komt.

En ik heb het met papier. Je kan mij een uur alleen laten in knustelwinkels die in papier specialiseren. Ik doe niet eens zoveel met papier. Ik kan niet, zoals zoonlief origami vouwen. Mijn ruimtelijk inzicht is min nul. Maar hem papier leveren, dat is mij wel toevertrouwd.En zoonlief vindt dat prima.

In het dagelijks leven is het verbijsterend hoeveel papier ik gebruik. Gewoon zakelijk gezien.
Misschien heb jij dat ook wel.
Ik begin de dag bijvoorbeeld met op een notitie blaadje te schrijven wat ik die dag gedaan wil hebben. En dan de rest van de dag lekker wegstrepen.
Zaken waar ik facturen over moet sturen, schrijf ik in een handzaam notitieboekje met een ringbinding. Geen gepruts met Excel voor mij. Gewoon lekker opschrijven.

Net zoals mijn agenda, gewoon ouderwets een papieren agenda. Ik heb het een jaar geprobeerd met een digitale. Wat een rampjaar was dat zeg. Ik vergat voortdurend afspraken.
Nee, wie schrijft, die blijft !

Ik denk dat ik dit jaar al mijn contacten maar eens een leuk notitieblok ga geven. Notitieblokken  van Flyerzone, zijn erg goed en je kan ze heel mooi laten bedrukken.
Ik zal ze toewensen dat ze veel schrijven, want ze mogen blijven van mij. Allemaal!

 

lees ook : wat is Lysine en waarom hebben we het nodig

like Like
3 antwoorden
 1. anneke de jong
  anneke de jong zegt:

  ik deel jouw liefde voor papier. Schrijven op papier boort andere hersencellen aan zeggen ze. En dat geloof ik graag. Ik gebruik het als ik vastloop in een verhaal. Ga dan free-writen i.p.v. freewheelen.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)