Drukkerijen drukken meer dan briefpapier!

drukken

Met enige regelmaat ben ik te vinden op sites van drukkerijen. Dat heb ik overgehouden aan de tijd dat ik evenementen organiseerde voor de bibliotheken bij ons in de regio.
Dan moest ik regelmatig een spandoek of een stoepbord laten maken, omdat event aan te kondigen.

drukken

drukken

Tot die tijd wist ik weinig van de wereld van drukkerijen. Als ik eerlijk ben, niet meer dan dat we er ons briefpapier en visitekaartjes konden laten drukken.

Maar jee-mi-nee : het is tegenwoordig zo gek niet of je kan het laten bedrukken. En daar kan je natuurlijk heel leuke dingen mee doen. Laatst keek ik eens rond op de site van https://www.drukzo.nl. Ik vind het fijn om voor mijn beide sites flyers te hebben. Maar ook voor het staan op beurzen, of het meedoen aan goodiebags, is het leuk om een gepersonaliseerd cadeautje te hebben.

Laten drukken om weg te geven

Ik vond de mogelijkheden bij Drukzo echt enorm. Glaswerk, bijvoorbeeld. Echt heel leuk om te geven. En bierviltjes! Dat is toch lachen, geef mensen een stapeltje bierviltjes mee met een goede tekst! Zeker weten dat je naam blijft hangen.

drukken

drukken

drukken

drukken

Ze hebben ook talloze mogelijkheden om je foto  af te drukken. Op hout of op aluminium of zelfs als behang. En de prijzen daarvoor zijn uiterst redelijk, om niet te zeggen: ze zijn ronduit voordelig.

of gewoon…voor de heb

Terwijl ik zo aan het rondklikken was, en ik me afvroeg of ik in deze tijd van compleet verdroogde tuinen dan maar niet een tuinposter moest ophangen ( heb ik toch nog wat bloeiends ), zag ik de regisseurs en strandstoelen. Maar dat is leuk! Een stoel met je logo erop. Geweldig. Of als cadeautje voor iemand die alles al heeft… Of, als ik eerlijk ben, gewoon voor de heb…Omdat ik het leuk vind…

Er zijn drie soorten stoelen, de strandstoel, de ligstoel en de regisseursstoel.
Nou ik weet het wel : geeft u mij maar de regisseursstoel met MIJN naam erop!

lees ook : 7 tips om te netwerken

of van bromfiets naar auto

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)