Cadeau ideeën voor iemand die uit huis gaat of dat net is

spulletjes

spulletjes voor het nieuwe huis…..

Veel mensen die uit huis gaan vragen voor bijvoorbeeld Sinterklaas, Kerstmis of hun verjaardag om voorwerpen die handig zijn in het huishouden. Meestal zijn ze dan lekker vaag over wat ze precies willen, wat ervoor zorgt dat jij niet goed weet wat je nou moet halen. Wat hebben ze al wel en wat nog niet? En waar zijn ze precies naar op zoek? Maak je geen zorgen, uit het volgende lijstje kun je geheid inspiratie halen voor een gezicht cadeau!

Neutrale decoratieve items

Het cadeau doen van decoratie kan lastig zijn, want je weet niet hoe hij of zij het huis in wil richten en wat zijn of haar smaak is als het om interieur gaat. Toch zijn er verschillende spulletjes die je diegene wel kan schenken als het om decoratie gaat. Planten slaan bijvoorbeeld nooit de plank mis. Haal een grote, groene plant en doe er een witte of zwarte pot omheen zodat deze altijd past. Verder kun je denken aan fotolijstjes, een handgemaakt schilderij of een opvallend decoratief item als grappige boekensteunen.
Kortom: leuek lieve spulletjes di enet niet te opvallend zijn.

Keukenspulletjes

Iedereen die op zichzelf woont, moet ook zijn eigen eten maken en staat dus waarschijnlijk dagelijks in de keuken. In dat geval zijn keukenspullen altijd een goed idee. Maar ja, wat heeft hij of zij al wel en wat nog niet? Dat is altijd een gok. Daarom is het slim om dingen te kopen die de persoon niet meteen zelf zou kopen. Denk aan een fancy houten snijplank of zelfs bijvoorbeeld een van de vele mooie slowcookers. Dat is meteen een iets duurder cadeau, maar wel een hele mooie waar hij of zij veel plezier uit zal halen. Verder zou je kunnen kijken naar mooie pannen, luxe bestek of iets als een etagère.

Denk aan jezelf

Nee, denk niet aan iets wat jij zelf wil. Maar als jij ook uit huis bent, wat is iets waar jij niet van had gedacht dat je dit ooit had moeten kopen, maar was uiteindelijk toch een erg handige aankoop? Wat had je in het begin niet, waarvan het later bleek dat het toch wel heel handig was? Dit kan van alles zijn. Een schroevendraaier set, een fietspomp, een dweil, ga zo maar door. Er is geheid iets wat bij je in je op komt als je aan dit moment terugdenkt. Wat is volgens jou echt onmisbaar, maar denkt niet iedereen hier altijd aan? Geef dit dan als cadeau. Persoonlijk en erg handig.

lees ook eens: zo kies je de juiste schutting

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)