Dit moet je niet vergeten mee te nemen als je met de motor op vakantie gaat.

motor

Tussen kerst en oud en nieuw, gaan we er graag even stilletjes tussen uit. Even mar, twee dagen is al genoeg…Even bij komen van alle familie en feestvreugde. Met je motor op vakantie is natuurlijk heerlijk. Maar wat moet je allemaal meenemen?

Het wordt vast geen witte kerst…

En als het wel een witte kerst wordt, is het verstandiger om de bus of trein te pakken in plaats van je motor. Maar waarschijnlijk wordt het weer gewoon nat en regenachtig.
Dus zorg voor regenkleding voor het rijden op je motor
En als je geen waterdichte handschoenen hebt, schaf dan overhandschoenen aan!
En wat dacht je van een paar overschoenen om je voeten droog te houden?

 Pech onderweg ?

Daarvoor ben je lid van de ANWB ! Controleer of al je andere verzekeringen die met je motor te maken hebben ook tip top in orde zijn.
Want je weet het: als je een paraplu bij jet hebt, gaat het niet regenen. Als je goed verzekerd bent, overkomt je niks ( nou ja, dat hoop ik voor je !)

Slapen onderweg

In de zomer is niets zo fijn als onderweg kamperen, maar daar is het toch het weer niet helemaal voor. Bekijk je de route die je wil gaan rijden en zoek een leuk onderkomen voor de avond. Maak je route niet te ambitieus: als het weer tegenvalt, leg je minder kilometers af. En tegen alles in moeten doorrijden om bij je slaapplek te kunnen komen, dat is echt geen feestje!
Je kan er dan beter voor kiezen om op de plek van bestemming , nog een klein toeristisch toertje te gaan maken.

Het voordeel van ergens overnachten is ook dat je geen tent, slaapzak en ander kampeergerei op je motor hoeft mee te nemen. En die ruimte kan je dan mooi gebruiken voor wat extra kleren!

Tenslotte: vergeet je telefoon en je oplader niet. Het thuisfront wil vast graag weten dat je veilig bent aangekomen..

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)