Deze damestassen hoort iedere vrouw in haar collectie te hebben

tas

Het is een veelbesproken onderwerp. De damestas. Veel mannen begrijpen niet zo goed waarom je meer dan een enkele handtas nodig zou hebben, maar we weten allemaal dat dit een onwetend standpunt is. De tas is niet meer weg te denken uit het straatbeeld en in Amsterdam is er zelfs een heus tassenmuseum! Daarom gaan we het in deze blog hebben over de tassen die iedere vrouw in haar collectie zou moeten hebben. Zo heb je voor elke situatie de juiste tas klaarliggen (en een smoes om misschien wel een nieuwe tas te kopen natuurlijk)!

De cross body tas

Deze middelgrote tassen hangen middels een koord of ketting over één schouder, waardoor de tas zelf rond de heup hangt. Deze tas is extra handig omdat je je handen vrijhoudt om te shoppen, een koffietje te drinken of je kind op te tillen. 

Een rieten tas

De rieten tas is duurzaam, ruim en perfect voor de dagelijkse boodschappen of een dagje strand. Hij past perfect bij de meeste zomeroutfits en is bovendien vaak relatief goedkoop. Om deze redenen mag een rieten tas absoluut niet ontbreken in je verzameling dames tassen

Een riemtasje

Tegenwoordig is de fanny pack weer helemaal terug van weggeweest. Een stijlvolle variant daarop is een riemtasje, die er niet per se sportief uitziet maar wel ruimte biedt voor al je kleine spulletjes zoals een telefoon en portemonnee. Perfect voor een stijlvolle festival of feestoutfit waarbij je toch een plekje nodig hebt om je spulletjes te bewaren. 

De tote

Deze middelgrote tot grote tas moet je met minimaal één hand vasthouden, omdat er alleen twee hengsels aanzitten. We kennen allemaal de goedkope, stoffen totes die handig zijn om een stapel boeken of kleine boodschapjes in te vervoeren, maar in dit geval bedoelen we juist de stijlvolle versie. Deze is ideaal voor op het werk. Je kunt er al je spullen in kwijt en wanneer je een iets groter model kiest kan zelfs je laptop mee. 

Een clutch

Er zijn nu eenmaal evenementen waar zelfs een stijlvolle belt bag niet thuishoort. Denk bijvoorbeeld aan een gala, bruiloft, het kerstfeest van je werk of een andere aangelegenheid waar stijl op de eerste plaats komt. Voor deze situaties heb je de clutch. Super onhandig, want je moet het tasje constant vasthouden, maar wel erg mooi. Kies een zwarte of bruine, dan past het tasje overal bij!

Welke tas ga jij kopen?

We hopen dat je na het lezen van deze blog een beetje inspiratie op hebt kunnen doen voor de aankoop van je volgende tas of tasje. Daar had je waarschijnlijk helemaal geen hulp bij nodig, want we kopen allemaal graag een nieuwe tas natuurlijk! Daarom wensen we je bij deze alvast veel plezier tijdens het shoppen.

en waar laat je je tasje? op een side table

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)