De kleding van Josh V

Josh V

Josh V, ken jij hem?

We hebben het op het forum dagelijks over kleding, dan geven we onze mening, over van alles en nog wat, en dan leren we dat over smaak niet te twisten valt. De een vindt geel een geweldige modekleur, de ander zou het bij voorkeur verbieden… En dat is leuk, al die verschillende meningen en al die verschillende smaken. Zoals een vriend van mij altijd zegt: Over smaak moet veel en diepgaand getwist worden!

Vandaag kwam ik de kleding lijn van  Josh V tegen. Ik moet bekennen dat ik dit merk niet kende. En dat terwijl het bij de toonaangevende merken behoort! Het is een heel leuk merk: Aangenaam vrouwelijke kleding, met rondingen waar rondingen horen. Mooie zwierige blouses en topjes bijvoorbeeld, en strakke rokken en broeken, jurken met voiles. Elegant, smaakvol, fijn om naar te kijken

Josh V maakt de Audrey Hebburn in mij los!

Ergens, ergens diep in de kleding zit ook een tikkie zestiger jaren: een beetje Audrey Hepburn verscholen. Die zie ik dan in de strakke jurkjes met driekwart mouwen en een A lijn. Zoals je hier op de foto ziet.
Breakfast at Tiffany’s? Roman holiday? Kortom tijdloos mooi en op een bepaalde manier ook romantisch.

Je merkt ik vind het een mooi merk. Voor sommige misschien wat aan de prijzige kant. In dat geval bof je: het is er op dit moment sale. Helaas voor mij: dat vestje wat ik zo leuk vind, is niet afgeprijsd…
Het is zo’n schattig, klassiek echt vest, kijk maar. Gaat vast een leven lang mee…
En dan zou het omgerekend dus gewoon ronduit goedkoop zijn (ik ga nog wel 60 jaar mee, denk ik zo)

​Josh V, dus, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden…

Lees ook ;staat er een mode item op jouw verlanglijstje

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)