Bereik de budget-power look

budget-power look

Een budget-power look, is voor iedereen weggelegd

Zakelijke look nodig? Er toch als een echte power-vrouw uitzien, ondanks je kleine budget?
Zorg dan voor een paar mooie bloesjes en colbertjes. Een zwart colbertje heb je sowieso wel nodig, want deze kun je met vrij veel combineren. Hetzelfde geldt voor een wit bloesje. Bovendien zorgen deze items voor een instant zakelijke look. Wil je toch een ander kleurtje?
Kijk dan eens naar de kleuren van dit seizoen en kies er één die je met veel andere items kunt combineren.

De juiste schoen

Laarsjes zijn al jaren super trendy en raken nooit uit de mode. Hoewel de kleuren nogal eens wisselen, zijn ook de nieuwste modellen voor deze winter vrijwel hetzelfde als vorig jaar. En het mooiste van alles: (enkel)laarsjes kun je onder bijna alles dragen en geven je altijd een prachtige look. Zorg dus dat je hier minstens één paar van hebt liggen, daar krijg je geen spijt van! Goede schoenen zijn wezenlijk voor je budget-power look

The little black dress

Geloof ons, één keer investeren en de komende jaren heb je er lol van. Dit jurkje zit al decennia in de kasten van diverse vrouwen en bij jou kan hij dus ook niet ontbreken. We hebben het over “the little black dress’’. Een zwarte jurk kun je door hem te combineren met andere kledingstukken – denk aan vestjes, maillots, riemen en schoenen – eindeloos blijven dragen tijdens iedere gelegenheid. Zorg dat het jurkje niet al te kort is en egaal zwart. En dit betekent niet dat je er meteen veel geld aan uit hoeft te geven, ook goedkopere winkels als de H&M hebben dit soort jurkjes voor een klein prijsje.

Accessoires

Wat je ook aan hebt, je kunt het vaak opleuken met mooie accessoires. Een mooie ketting,
een leuke sjaal en een paar prachtige oorbellen moet je dus wel hebben. Ga hierbij echter niet voor de meest goedkope variant van de HEMA of de Zeeman, want die verkleuren snel, dus je hebt er maar een paar keer lol van. Beter is om naar een iets duurdere winkel te gaan en daar een paar mooie accessoires uit te zoeken. We hebben het tenslotte over budget-power look en dat betekent niet elke maand iets nieuws kopen.

 

lees ook:  de bruidsjurk

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)