De juiste tools voor het fotograferen van je kleintje

foto maken

Als trotse moeder wil je natuurlijk het liefst geen moment met je kleintje missen en iedere gebeurtenis vastleggen voor later. Maak het jezelf daarom zo makkelijk mogelijk! In dit artikel vind je de handigste tools en gadgets om meer te halen uit de camera van je smartphone en de mooiste foto’s en selfies te maken van jou en je kleine spruit.

Gekke bekken trekken
Voor het maken van een mooie foto is het belangrijk dat je kindje echte emotie toont. Een kindje ´cheese´ laten zetten of in een bepaalde pose neerzetten geeft vaak een gemaakt effect. Veel leuker is het om een foto te maken wanneer je kindje het uitgilt van het lachen. Zorg daarom voor afleiding en plezier. Zing bijvoorbeeld een liedje, maak gekke geluiden of bescherm je Samsung met een gekke Galaxy S7 case met felle kleuren tijdens het fotograferen om de aandacht af te leiden.

Vergeet daarnaast niet om altijd even een lapje over het gezichtje te halen om etensresten of snottebellen weg te vegen. Alhoewel een foto van het eerste bord spaghetti natuurlijk ook juist een hele schattige foto kan opleveren.

Handige app
Is je kindje helemaal vrolijk en lekker aan het spelen? Dan is het de kunst om precies op het juiste moment een foto te maken. Met de app Burst Mode maak je die kans aanzienlijk groter. Deze app maakt namelijk door één keer op de knop te drukken meerdere foto’s achter elkaar binnen enkele seconden. De app is ontwikkelt voor het fotograferen van sportactiviteiten, maar ook perfect om te gebruiken tijdens een dagje speeltuin of het vastleggen van de eerste stapjes!

Nog meer foto tips:

Perfect selfie
In selfies maken ben jij natuurlijk al een ster, maar een selfie maken met je kleintje is toch net iets lastiger. Je krijgt vaak net de achtergrond er niet op, waardoor je niet kunt zien waar jullie zijn. Als je een dagje naar de dierentuin gaat, wil je natuurlijk wel een leuke foto van jullie twee met een olifant op de achtergrond! Neem daarom een selfie stick mee in je tas. Zo hoef je nooit meer een voorbijganger te vragen en kan je net zoveel foto’s maken, totdat jullie er beiden perfect op staan.

Met de zelfontspanner
Wanneer je niet zo’n ster bent in het maken van selfies, omdat je geen vaste hand hebt of gewoon nog net iets meer van de omgeving op de foto wilt krijgen, kan je beter een foto maken met de zelfontspanner. Het enige probleem hierbij is dat je je toestel in de juiste positie moet zien te krijgen. Ga hiervoor niet aan de gang met objecten uit de omgeving met het gevaar dat je telefoon omvalt en op de grond klettert, maar voorzie bijvoorbeeld je Samsung of Huawei van een >

Huawei P8 Lite hoesje[FONT=Calibri] [FONT=Calibri]met ingebouwde standaard. Met een dergelijk hoesje zet je je toestel overal en in iedere gewenste positie neer. Bovendien is je telefoon meteen goed beschermd, wat geen kwaad kan met jouw kleine (b)engeltje in de buurt!
Waar heb jij jouw favoriete foto van je kindje genomen?

lees ook: ongekende toepassingsmogelijkheden voor je mobiel…

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)