Webwinkel Girly Stuff

Noord Thaise stijl

Maak kennis met Margaret en ontdek hoe zij de Noord Thaise stijl naar ons regenachtige Nederland bracht.

Een paar jaar geleden slenterde ik van kraam naar kraam op de Chiang Mai Sunday Market. De stalletjes met toeristen meuk sloeg ik over. Na 15 reizen had ik dat wel gezien. Maar wat is de Noord Thaise stijl mooi! Kleurrijk en met prachtige borduursels. Verliefd stopte ik bij elke kraam om de materialen van de tassen en kleding even te voelen. Ik zou het liefste met tassen vol van al deze kleurenpracht naar huis gaan. Wat zou het saaie grauwe Nederland opknappen van al die heerlijke kleuren

Terug in Nederland

Na thuiskomst bleef de Noord Thaise stijl door mijn hoofd spoken. Zou het niet prachtig zijn als Nederlandse kinderen deze broeken en rokjes zouden dragen? Langzaam aan ontpopte zich het plan een website met kleding voor meiden te beginnen. Ik zette alle do’s & don’ts op een rijtje en besloot voor DO te gaan!

Noord Thaise stijl, here I come!

Het was nog lang niet zo makkelijk als ik me had voorgesteld, tja dat was te verwachten.
Een website opzetten, je social media, je verzendkosten….
Er kwam van alles op me af.
Maar elke uitdaging vond ik heel boeiend en zoals dat heet uitdagend! Dus ik ging ze allemaal aan.
Ik durf te zeggen dat het me gelukt is. Kijk maar eens op mijn vrolijke website! 

Ik denk dat ik er 100% in geslaagd ben Thaise vrolijkheid naar Nederland te brengen. Lang Leve de Noord Thaise stijl!
Voor moeders en dochters, voor groot en klein!

Lees ook:  vrouwen en werk

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)