Webwinkel Girly Stuff

girly stuff

Een paar jaar geleden slenterde ik van kraam naar kraam op de Chiang Mai Sunday Market. De stalletjes met toeristenmeuk sloeg ik over. Na 15 reizen had ik dat wel gezien. Maar wat is de Noord Thaise stijl mooi! Kleurrijk en met prachtige borduursels. Verliefd stopte ik bij elke kraam om de materialen van de tassen en kleding even te voelen.

Terug in Nederland

Na thuiskomst bleef de Noord  Thaise stijl  door mijn hoofd spoken. Zou het niet prachtig zijn als Nederlandse kinderen deze broeken en rokjes zouden dragen? Langzaam aan ontpopte zich het plan een website met kleding voor meiden te beginnen. Ik zette alle do’s & don’ts op een rijtje en besloot voor DO te gaan!

En kijk eens op mijn vrolijke website! 

Ik denk dat ik er 100% in geslaagd ben Thaise vrolijkheid naar Nederland te brengen. Lang Leve de Noord Thaise stijl!

lees ook:  vrouwen en werk

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye: 
:good: 
:negative:  
:scratch: 
:wacko:  
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose:   
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail:   
:-(     
:unsure:  
;-)