De 10 beste van 2022

de 10 beste

Lijstjes: overal lijstjes met de 10 beste van 2022, ik vraag me af: wil je het echt weten?


Lijstjes met de beste sportman van het jaar en ook een met de beste sportvrouw. We zijn geloof ik nog niet toe aan een lijstje met de beste sportpersoon. Komt vast nog wel. 
Er zal ook wel, maar ik ben te lui om het uit te zoeken, een lijstje zijn met de beste gehandicapte sporter van het jaar. En eentje met de beste jeugdsporter(m/v) van het jaar. En er is een lijst met de 10 beste F1 coureurs. Is er meer dan eentje dan? Oké, alweer wat geleerd. 

En dan hebben we alleen nog maar de sport gehad he. In mijn ogen zijn we dan nog niet eens begonnen, want hoe belangrijk is sport nu? Juist. Niet. Totaal niet. En zeker niet die enorme afgrijselijke F1 niet. Die mag van mij bovenaan het lijstje: de 10 sporten die we in 2023 gaan verbieden. 

Zijn er nog leuke, originele, grappige interessante, nuttige lijsten te vinden? Lieve lezer, ik ging voor je op zoek. 

De 10 beste whisky’s van 2022 

Persoonlijk vind ik dat een zeer boeiende lijst, al vrees ik dat ik me geen van die whisky’s kan veroorloven. Slim als ze zijn, zetten ze wel de prijswinnaars neer, maar niet de prijslijsten. Jammer, jammer. Ik kan ze natuurlijk op mijn verlanglijstje van mijn verjaardag zetten: en dan eens kijken hoeveel mijn familie van me houdt…. 

Tv en film 

De 10 beste netflix series, de 10 beste series, de 10 beste actiefilms… Dat zijn nu allemaal van die lijstjes waar je werkelijk geen moer aan hebt. Wat ik een goede actiefilm vind, vind jij misschien hopeloos flauw. Die kans is trouwens redelijk groot: ik heb een zeer slechte smaak als het op actiefilms aankomt. Weinig bloed en veel stunts graag. Daar zouden ze eens een lijstje van moeten maken: de 10 actiefilms met veel stunts en weinig bloed. Daar zou ik nou eens wat aan hebben. 

Ik zou ook wel eens graag een opsomming zien van feel-good movies, waar ze elkaar aan het einde van de film niet krijgen… Dat zouden films zijn waar ik ogenblikkelijk heen zou gaan. Alleen ik vrees dat dat er te weinig zijn om in een lijstje van de 10 beste te belanden… 

Vertel me eens, lieve lezer: aan welk lijstje met de 10 beste, zou jij nu echt wat hebben? 

lees ook eens: sorry, geen lijstjes vandaag

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)