Buitenspeelgoed, niet alleen voor kinderen!

intex zwembad

Buitenspeelgoed, niet alleen voor kinderen!

Een intex zwembad kopen, alleen voor de kinderen?

Waar de een haar zaak sluit vanwege de Corona-crisis, bloeit de ander als nooit te voren. Het eeuwenoude: de ene zijn dood is de ander zijn brood, is nog altijd springlevend.

Als er een branche is, die op dit moment goede zaken doet, dan is dat wel die van het buitenspeelgoed. En dat is niet raar. Vakanties gaan dit jaar vaak naar Hintergarten of we houden een staycation.
Het voordeel van Hintergarten is, dat het niet ver weg is en reuze goedkoop. Het nadeel is dat de hele familie die achtertuin wel kent en vooral: zo ondertussen wel gezien heeft.
In het begin van de Coronacrisis hebben we immers massaal onze tuinen opgeknapt?

Tijd om te gaan genieten van al dat harde werk dat is verzet ! Om het probleem van die saaie tuin op te lossen, schaffen ouders, schommels, glijbanen en trampolines aan, voor hun kroost. En zwembaden. Maar vergeet het maar, als je denkt dat die alleen voor de kinderen zijn…

Vorige week, zag ik mijn buurman-van-vier-huizen-verder, gezellig met een maat in het intex zwembad zitten, waarvan hij mij toch een week eerder verteld had, dat die voor “de kleine” was.
Hij proostte vriendelijk naar me, met zijn biertje.
Gelijk heeft hij !! Overdag heerlijk met de kinderen spartelen in het zwembad, en later op de avond, als het spul slaapt, heerlijk met maat of vrouwlief relaxen in dat badje! Staycation op zijn best.

Er is in intex zwembaden een heel ruime keus: opblaaszwembaden, baden met een frame, rond en rechthoekig. Die opblaaszwembaden, staan in een wip. Een zwembad met een metalen frame, staat iets minder snel, maar is ook wat steviger.
Misschien wel fijn voor de papa’s ?

Welk zwembad je ook kiest, vergeet niet dat je je zwembad met regelmaat goed schoon te maken en dat is meer dan met een schepnetje de blaadjes eruit vissen!

lees ook : honden maken gelukkig

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)