7 tips om brede heupen weg te werken door Els Jansen Styling

brede heupen

Brede heupen? Hoe werk je ze weg?

Nee, niet met een dieet. Die helpen meestal maar even, als ik wat deskundigen mag geloven. En ook niet met sport. Meestal gaan de pondjes dan overal af maar niet van je heupen. Dan heb je ingevallen wangen, geen borsten meer en nog steeds brede heupen. En dijen.

Nee, ik heb een veel snellere methode: de juiste kleren aantrekken. Dat geldt eigenlijk voor iedereen, met wat voor figuur dan ook. Iedereen kan er prachtig uitzien. Ik wil deze keer de vrouwen met brede heupen en een smallere taille vertellen hoe je dat kunt doen.
De juiste rok of broek, en de juiste top, maken een wereld van verschil als je gezegend bent met brede heupen en dijen.

Tip 1: Rok in A-lijn

Een licht uitwaaierende rok van soepele stof creëert een prachtige diagonale lijn van taille naar beneden, en dat zorgt ervoor dat de aandacht vooral naar je taille en bovenlichaam gaat. En dus niet naar je heupen. Een heel wijde rok kan natuurlijk ook, maar dat moet wel bij je stijl passen!

Tip 2: Broek met rechte of uitlopende pijpen
Skinny jeans kun je beter links laten liggen tenzij je eruit wilt zien als Bessy Turf. (Als je die niet kent, geeft niet, maar ze zag er niet mooi uit.) Als je een broek draagt met uitlopende pijpen, biedt het onderste deel van de pijp een goed tegenwicht voor je brede heupen. Ik vind geheel rechte pijpen echter meestal het allermooist staan. Ze zijn nu redelijk verkrijgbaar, dus sla je slag!

Een donkere kleur kleedt meer af dan een lichte, maar als je broek het juiste model heeft, kun je best voor kleur of (in de zomer) wit kiezen.

Tip 3: Boothals
Als je schouders smaller zijn dan je heupen. helpt het als je je schouders breder maakt. Daardoor komen ze meer in balans met je heupen. Draag daarom truien met een boothals: je wilt een verticale lijn maken. Bredere schouders maak je ook door epauletten, of bredere revers met een opgaande lijn.

Tip 4: Korte top
Aangezien je je taille en bovenlichaam wilt benadrukken, en niet je heupen, kun je beter geen shirts dragen die op je billen eindigen. Het shirt op de foto hierboven is dus te lang. Kies liever voor korte tops en jasjes, tot op het heup bot. Of doe (een slip van) je top in de broek.

Tip 5: jurk met verhoogde taille, A-lijn rok en brede hals

Bovenstaande tips zijn natuurlijk ook toepasbaar op een jurk: deze is erg fraai met een iets verhoogde taille!

Tip 6: langer (mouwloos) colbert
Als je niet klein bent, kun je zowel een rok als een broek combineren met een jas tot op de knieën. Zorg wel dat deze wijd genoeg is zodat hij niet blijft kleven. En kies voor een model dat je schouders breder maakt.

Tip 7: opvallend sieraad
Een opvallende ketting kan alle aandacht naar zich toetrekken zodat niemand meer op je heupen let.

Behoefte aan meer tips?

www.elsjansenstyling.nl
https://www.facebook.com/elsjansenstyling/

lees ook: Artikel: Heb je smalle heupen? En wil je die breder doen lijken? door Els Jansen Styling

like Like
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)