Ben jij een bikerchick?

motorkleding

Wereldwijd zijn er talloze mensen dol op motorrijden. Dat is dan ook niet voor niets zo, want motorrijden kan ontzettend leuk zijn. Het rijden van de mooiste routes, het kennismaken met andere motorliefhebbers of op vakantie met de motor: het is allemaal mogelijk. Herken je jezelf hierin? Dan zou het zomaar eens zo kunnen zijn dat jij een echte bikerchick bent. Hoe je hier achter komt? Als jij jezelf herkent in onderstaande punten, mag je jezelf zeker een bikerchick noemen!

Je hebt al talloze routes gereden met de motor

Of het nu in Nederland is of in het buitenland, jij hebt al vele routes gereden op je motor. Jij kent de populairste motorroutes en weet precies waar je wel en niet heen moet gaan. Jij weet de juiste plekken te vinden zodat je hier niet alleen heerlijke routes kunt rijden, maar tegelijkertijd ook van de mooiste landschappen kunt genieten. 

Je bent al op motorvakantie geweest

Waarom zou je het vliegtuig of de auto pakken als je ook op veel mooie bestemmingen kunt komen met de motor? Een motorvakantie is een grote uitdaging, maar zeker de moeite waard als jij dol bent op motorrijden. Je rijdt de tofste routes en komt terecht op de mooiste plekken, waardoor jij een heerlijke vakantie tegemoet kunt gaan. Jij raadt een motorvakantie dan ook zeker aan. 

Bochten zijn fantastisch

Jij vindt bochten rijden op de motor helemaal geweldig. En terecht, want dat maakt het motorrijden natuurlijk uitdagend en tof. Als je het liefst tot het uiterste gaat in iedere bocht, kunnen we wel vaststellen dat jij een bikerchick bent. Of je de bochten van een bepaalde route nu al kent of niet, jij houdt ervan!

Je begrijpt als geen ander waarom motorkleding van groot belang is

Jij snapt er niets van als je anderen op de motor met maar weinig motorkleding ziet rijden, want jij weet als geen ander hoe belangrijk motorkleding is. Motorkleding is van groot belang voor jouw eigen veiligheid, dus het is handig om over de juiste motorkleding te beschikken. Als er wat zou gebeuren, is de kans namelijk kleiner op letsel. Bij goede motorkleding zou je kunnen denken aan een geheel beschermend pak. Ook moet je kijken naar geschikte motorhelmen en handschoenen. Je kunt jezelf niet goed genoeg kleden als je met de motor op pad gaat. Het gaat tenslotte allemaal om jouw eigen veiligheid!

Je hebt al veel andere motorliefhebbers ontmoet

Door jouw liefde voor motorrijden heb je ook al vele andere motorliefhebbers ontmoet. Bijvoorbeeld bij een gezamenlijke motor tour of motorvakantie. Dit is natuurlijk hartstikke leuk, want door de liefde voor het motorrijden maak je vaak snel goede connecties. Wie weet zitten er wel mensen bij waarmee je voortaan samen op pad kunt gaan met de motor. Zo kun je samen genieten van het motorrijden en dit kan enorm leuk en gezellig zijn.

Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Dan kan je jezelf zeker een bikerchick noemen. Jij bent dol op je motor en dat mag iedereen weten!

lees ook eens Wespenoverlast?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)