Besteed altijd aandacht aan je relatie

aandacht

Aandacht maakt alles mooier zegt een groot meubelwarenhuis. Ik zou wel een stapje verder willen gaan: zonder aandacht gaat alles dood. En dat geldt zeker voor je relatie….

Er bestaat niet voor niks die beroemde seven years itch. In die eerste twee verliefde jaren, is alles leuk en alles fijn. En dan denk je dat je elkaar wel kent…
Nou na vijf jaar ik-weet-alles-wel, is je relatie wel bloed saai geworden.

Regel een voor een boeiende relatie :aandacht

Regel een voor een boeiende relatie is dus: blijf elkaar met frissen ogen bekijken. Doe eens nieuwe en gekke dingen.
Dat hoeft helemaal niet zo groots en ingewikkeld te zijn.
Maar als jij het no-nonsense sport type bent, bijvoorbeeld, stap dan eens uit je comfortzone en uit je sport bh en trek eens sexy lingerie aan. Dat hoeft helemaal niet kinky of zo te zijn. Gewoon sexy is meer dan genoeg.
Moet je eens kijken wat een grote sexy ogen je partner daarvan krijgt!

Regel twee voorkom sleur ook buiten de slaapkamer

Zitten jullie al op het niveau van Zaterdag gaat hij naar voetbal en op zondag gaan jullie bij jouw moeder eten? Doorbreek het. Nee niet die voetbal ( dat gaat je namelijk niet lukken) maar wel dat eten bij je moeder. Ga gezellig samen uit eten, heus het hoeft geen 3 sterren restaurant te zijn. Zoek bij voorkeur een eetgelegenheid op fietsafstand. Dat maakt het mogelijk om allebei een glaasje ( of twee of drie ) te drinken.
Rozig en voldaan komen jullie dan thuis met alle aandacht voor elkaar…

Regel drie: zet die tv uit en praat

TV is echt een nare stoorzender in een relatie, zeker als de boel een beetje in een sleur is beland. Zoek de programma’s uit waar je echt naar wil kijken. En zet  dan die tv uit (het is het knopje bovenaan op je afstandsbediening) en praat over wat je hebt gezien.
Ik kan je verzekeren, dat levert heel veel leuke gesprekken op, waarbij je regelmatig van elkaar zult denken: heee, denk jij daar zo over?

lees ook eens: Het nut van het hebben van een ladder of : blender niet alleen voor babyhapjes

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)