Waarom zit ik Candy Crush te spelen??

candy crush

Ik zal maar met de deur in huis vallen: sinds drie weken speel ik Candy Crush

candy crush
.

Dat ik door al mijn vriendinnen hartelijk wordt uitgelachen omdat ik dat nu pas speel, en omdat ik pas op level 23 ben, dat kan me helemaal niks schelen.

Waar ik mee zit is dat ik geen antwoord weet op de vraag waarom ik verslaafd ben aan zo’n dom spelletje… Of is het dom? Nee, dat spelletje zit geniaal in elkaar. Het is iedere keer hetzelfde, maar toch een beetje anders. Het heeft heel veel niveaus die je graag zou willen bereiken ( waarom eigenlijk?? ) Het heeft die combi van kennis en mazzel, die het spannend ( nou ja spannend ) houdt.
Het ziet er gelikt uit en je kan het geluid uitzetten.

Er is nagedacht over Candy Crush.

Kortom het is geen dom spel er is over dit spel nagedacht, er is moeite gedaan, zorg en aandacht aan besteed, om te zorgen dat ik hieraan verslaafd raak.
En waarom, waarom tuin ik daar in?? En waarom juist bij dit spel? Kijk ik speel ook wel eens een half uurtje een spelletje op VP. Even de zinnen verzetten, maar dan ben ik er ook klaar mee ( behalve als ik een poging doe een ander forumlid te verslaan, maar dat is weer een ander verhaal)Maar nu zit ik om half twaalf, als ik al lang naar bed zou moeten nog snoepjes te verschuiven…..

Je wil niet weten hoe blij ik ben dat er een stop in dit spel is ingebouwd. Dan mag je niet verder tenzij je vrienden hebt die je een leven willen geven. Nou, ik ga mijn vrienden natuurlijk niet om 12 uur ’s nachts lastig vallen, zo verslaafd ben ik – nog – niet.

Dit alles geeft geen antwoord op de vraag, waarom ik dit stomme spelletje met zoveel plezier zit te spelen. Het zou veel gezonder zijn als ik een krantje ging lezen, of gewoon naar bed ging. Nu word ik altijd nogal obstinaat van alles wat ik zou moeten, dus eerst dacht ik dat dat de reden voor mijn nachtelijk spelen was. Beetje kinderachtig “ik- ga- lekker- niet- naar -bed –gedrag”
Maar sinds twee dagen speel ik het ook tussen de middag. Dat kan maar een ding betekenen: ik ben echt verslaafd aan snoepjes schuiven.

Waarom ??

lees ook de tuin kent geen rangen en standen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)