Waarom jij als vrouw een iPhone SE zou willen hebben

iphone

Er zijn genoeg nieuwe vlaggenschepen op de markt. De Samsung Galaxy S9 de S9 Plus en de Sony XPeria XZ2 komen wederom met grote, kraakheldere schermen. Maar willen we nu wel allemaal perse zo’n gigantisch groot scherm hebben? De iPhone SE denkt van niet. Die is namelijk weer klein en handbaar zoals telefoons dat vroeger waren.

De kleine, alles in 1 telefoon

Waar de gigantische toestellen ons allerlei mogelijkheden bieden, zou je denken dat zo’n klein toestel dat allemaal niet aankan. Maar de iPhone SE bewijst het tegendeel. Met het hoge resolutie scherm van de  5s en een hardware en vermogen vergelijkbaar met de 6s, biedt dit toestel het beste van beide werelden. De iPhone SE is licht van gewicht en licht hierdoor gemakkelijk in de hand. Je hebt helemaal geen gigantisch toestel nodig om een fijn, gebruiksvriendelijk en bovenal elegant toestel op zak te hebben. Weer eens wat anders dan die grote Samsung Galaxy S9.

Een uiterst aangenaam design

Buiten alle hardware en vermogen specs is de iPhone SE ook nog eens uiterst aangenaam in design. Zo komt het toestel bijvoorbeeld in een hele fijne rose gouden kleur – nieuw toegevoegd in het assortiment. Behalve dat is het ook wel erg prettig om de bovenkant van je scherm gewoon met 1 vinger aan te kunnen raken. Het kleine, compacte formaat past ook ideaal in handtas of broekzak.

Hetzelfde, maar dan anders

Het lijkt erop dat Apple alle handigheden en kwaliteiten van andere iPhone toestellen, samengevat heeft in dit kleinere formaat. Zo heeft de iPhone SE hetzelfde scherm als de 5s. Hoewel dit 4-inch scherm misschien even wennen is, blijft de resolutie nog altijd 1136 x 640. Dit geeft je een klein, maar haarscherp en helder scherm. Net als bij de andere iPhone versies. Ook speakers, vermogen en alle andere zaken die belangrijk zijn voor het dagelijkse telefoongebruik werken gewoon naar behoren. De speakers zijn sterker dan je zou denken en de hardware is krachtig en up-to-date. De camera is beter en de processor is sneller. Een klein maar krachtig en fijn toestel.

De prijs liegt er niet om

Misschien wel een van de grootste voordelen is dat je dus alle positieve eigenschapen van de Apple iPhone, voor een fijne prijs in hand kunt hebben. De iPhone SE is namelijk zeer betaalbaar. Zeker wanneer je jezelf bedenkt dat je een geweldige combinatie aan functionaliteiten van de iPhone 5s en 6s in handen hebt!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)