Waarom je de Samsung S23 Plus met abonnement wil

samsung

Op 1 februari bracht Samsung weer een nieuwe serie Galaxy S-smartphones op de markt. Ditmaal zijn we alweer toe aan de Samsung S23-serie. De serie bestaat uit drie verschillende toestellen, die allemaal weer van topkwaliteit zijn. Maar kiezen is altijd lastig. Daarom leggen we in dit artikel uit waarom je de Samsung S23 Plus met abonnement wil.

Lekker groot scherm

Wat is er lekkerder dan video’s kijken en spelletjes doen op een mooi, groot scherm en niet hoeven priegelen met de bediening van je telefoon? Dat is allemaal dik in orde bij de Samsung S23 Plus (of S23+). Het toestel is uitgerust met een 6,6 inch AMOLED-display met hoge resolutie én een hoge verversingssnelheid van 120 Hz voor een extra soepele gebruikservaring. De resolutie is hoog, dus je hebt een mooi scherp beeld, en ook de piekhelderheid is hoog, zodat je het scherm ook in fel zonlicht nog prima kunt aflezen.

Deze Samsung heeft een supersnelle en krachtige processor

Een groot scherm is fijn, maar je wilt natuurlijk ook dat je nieuwe telefoon lekker vlot is en dat je geen frustraties oploopt omdat hij trager is dan jij wil zijn. Daar hoef je bij de Samsung S23+ geenszins zorgen over te maken. Samsung heeft voor deze editie namelijk gekozen voor de allerbeste processor van Qualcomm: de Snapdragon 8 Gen 2, die superkrachtig, snel én zuinig is. Iets beters krijg je op het moment simpelweg niet in een smartphone.

Grote accu en heel snel opladen

Ook belangrijk: je telefoon moet het bij voorkeur de hele dag kunnen volhouden op één volle accu, en als je er echt intensief gebruik van moet maken, is het wel zo fijn als hij weer snel opgeladen is. De Samsung Galaxy S23 Plus is voorzien van een hele forse accu van 4.700 mAh (veel groter dan die van het standaardmodel van de serie) waar je het lang op kunt volhouden. Opladen kan met snelladen op 45W, wat echt snel is. Daarvoor moet je wel zelf even de juiste oplader aanschaffen.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)