Trouwen? Het mag weer wat kosten…

trouwen

We gaan trouwen!
We lezen het overal: de economie trekt weer aan, en dat is ook te merken als het gaat om geven van feesten. En welk feest is nu groter en fijner dan het trouwfeest?
Het is al lang niet meer zo dat je eerst moet trouwen voor….je een huis hebt, een baan of als je aan kinderen wil beginnen.

Wanneer ga je trouwen

Trouwen doe je als je er samen klaar voor bent. Op de tijd en de manier die jou uitkomt. Natuurlijk is de manier waarop je trouwt wel aan tijd en mode gebonden: zelden zie ik meer een koppel op de fiets naar het stadhuis gaan, waar de bode haastig wordt opgetrommeld om getuige te zijn. Nee trouwen is weer een feest met een hoofdletter. En waarom ook niet?

Kijk eens bij Wedding Wonderland en je komt direct in hogere trouwsferen! Trouwlocaties, foto’s, video’s, handige tips en hebbe-dingen te kust en te keur. Je krijgt er gewoon zin in, om er iets heel moois van te maken. Heerlijk even je creativiteit laten stromen, wat is er mooier dan de mooiste dag van je leven?

Over mooi gesproken, heb je de bruidsjurken al gezien? Daarin voelt iedereen zich toch een prinsesje. Je trouwjurk, dat is toch wel een heel speciaal kledingstuk. Die van mij hangt nog steeds in de kast, soms haal ik hem eruit. Een dierbare herinnering aan een heel bijzondere dag…
Er zit een klein groen vlekje op: mijn kleine nichtje genoot net zo van haar heerlijke groene ijsje, toen ik haar echt even op moest pakken om te knuffelen.
Dat kleine groene vlekje is een herrinering aan dat moment.  Hoewel ik twee keer mijn jurk ter leen heb aangeboden, is hij nooit door een ander gedragen. Begrijpelijk. Iedere vrouw wil haar eigen jurk.
Schattig was ze in haar bruidsmeisjesjurkje met roze bloemetjes.
Je trouwfeest? Maak er een FEEST van. Met hoofdletters.

Lees ook https://www.vrouwenpower.nl/modieus-de-zomer-in/

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)