Tijdverdrijf

zwerftocht

Wij zijn op zwerftocht, mijn favoriete manier van reizen. Met ons volkswagenbusje, wat niet meer is dan een bed en een dakje dat omhoog kan, toeren we lukraak naar waar de zin ons brengt. Deze keer bracht het ons naar Scandinavië.

We reden langs oogstrelende meren, velden vol bloemen en rendieren die in hordes voorbij kwamen. Ik zag Lofoten( dream come true) de fjorden van Noorwegen en voer met meer pontjes dan ik thuis ooit doe. De schoonheid van de natuur is hier waanzinnig.

Wat me op het volgende brengt.

De natuur op onze zwerftocht is fantastisch

Op elke camping waar we, tijdens onze zwerftocht, een nachtje hebben geslapen was ongelofelijk veel schitterende natuur aanwezig. Dus elke avond liepen wij een rondje door de omgeving, bewonderden we het water dat meestal vlakbij stroomde en koetelden heerlijk langs al die pracht. We waren bijna altijd de enige.

De meeste campers die aan kwamen rijden persten zich op een plekje bij het water of langs de woest stromende rivier, schoven de gordijnen dicht en gingen televisie kijken. Nu moet iedereen dat vanzelfsprekend lekker zelf weten, maar ik vind er wat van. Of eigenlijk begrijp ik het niet.

Onthaasten als tijdverdrijf is echt zalig. En je ziet nog eens wat. Zo was er gisteravond bijvoorbeeld een eekhoorn die dwars over ons veld reisde. Hier en daar peuzelde hij op een nootje, childe eens wat en liep weer door. Ik ben de enige die hem heeft gezien.

Dus tip van Cynt: laat die televisie eens een avond uitstaan en kijk eens om je heen. Buiten is echt geweldig!
Meer lezen van Cynthia Poen

en lees op VrouwenPower: Jong Kippie

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)