De man met de stofzuiger

social media

Een paar dagen geleden ging een bericht op social media ruim viral. Dat is niks bijzonders, mensen posten op social media om viral te gaan. Maar deze post trof me omdat ik de reden van het viral gaan, nogal dubieus vond.

Het ging om een man. En die man had een stofzuiger gekocht. Een Miele. Een nieuwe. Voor €35,00.
Hij dacht dat het een koopje was, dat was het niet. Het bleek een speelgoedstofzuiger…. En ( niet dat dat er toe doet) €35,00 voor een speelgoedstofzuiger, vind ik belachelijk veel geld.

op social media

Hoe dan ook, de man post zijn blunder en iedereen vindt het HILARISCH.

Sorry, maar ik vind er he-le-maal niks an. Begrijp me goed, ik vind de blunder op zich best leuk: je denkt dat je een koopje hebt, en dan blijkt dat je gewoon dom bezig bent geweest. Heel herkenbaar en bij anderen heel grappig. Tot zover is er niks mis met het verhaal.

Nou ik denk: ech-nie, dus. Van vrouwen verwachten we dat ze verstand van stofzuigers hebben….
Het is leuk omdat een man probeert het huishouden te doen. En dat is kennelijk grappig. Nou ik vind het humor from the fifty’s. Toen mannen tegen hun vrouwen die wilden gaan werken zeiden: “haha en dan moet ik zeker thuis blijven om het huishouden te doen?” ( deze verzin ik niet, mijn eerste schoonvader liet zich op deze uitspraak voor staan )

wat als….

Maar zeg nou zelf: zou diezelfde post viral zijn gegaan als het een vrouw was geweest die een speelgoedstofzuiger had gekocht in plaats van een echte??
Wat denk jij?

Bye the way, en wellicht volkomen unrelated, maar: ken jij een vrouw die haar blunders op social media zet??

Ik vind het niet van deze tijd dat een man zich laat voorstaan op zijn onhandigheid in huishouden en dat wij dat nog honoreren ook….

like Like
2 antwoorden
 1. Marit Manche
  Marit Manche zegt:

  Hij doet me aan mijn vader denken, met stofjas aan.
  Volgens mij stofzuigde hij als mij moeder rugklachten had.
  Nu stofzuigt mijn man Paul als ik rugpijn heb.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:   :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:   :-(    :unsure:   ;-)