Shoppen en stylen van je outfit, hoe doe je dat.

stylen

Vind jij het ook ze gek dat je rond kerstmis bedolven wordt onder de  tips hoe je moet stylen om er   op je kerstbest uit moet zien?

Alsof we er niet iedere dag goed uit willen zien!

Het kopen van een dure kerstjurk is iets wat ik al jaren niet meer doe. Ik ga naar te weinig feestjes en partijen om zo’n jurk vaak te dragen. Dat brengt z’n geld niet op.
Het is, vind ik, veel slimmer een mooi item te kopen dat je dan weer met andere kledingstukken kan combineren. Een prachtige blouse, staat heel chic op een rokje, maar gewoon leuk op een jeans. En gewoon leuk eruit zien, dat mag elke dag!
Zelf heb ik wel eens een kerstoutfit een enorme boost gegeven door een schandalig dure panty te kopen. Had ik me anders niet gepermitteerd. Maar toen hij in plaats van een kerstjurk kwam, vond ik het best. Wie voordelig wil stylen moet slim zijn.

Een andere manier om voordelig goed voor de dag te komen is natuurlijk door slim gebruik te maken van de uitverkoop en de online sales en kortingen. Zo heb je de korting Bonprix en die is helemaal niet verkeerd

Stylen met accessoires.

Kleding is een ding, maar wat je erop en erbij draagt is een ander. Van mij weet iedereen dat mij outfit niet compleet is zonder sjaaltje. Maar ik geloof dat ik daar de enige gek in ben…
Verder draag ik  heel weinig sieraden, gewoon omdat ik het vergeet.

Maar ik heb ze natuurlijk wel en ik zou ze meer moeten dragen. Als je wil stylen moet je nu eenmaal aandacht aan zowel je kleding, als je sieraden besteden.
Vroeger werd een dameshorloge ook gezien als onderdeel van je sieradencollectie.
Ik herinner me dat mijn moeder een gewone had voor door de weeks en een gouden voor speciale gelegenheden. Dat zou van mij niet hoeven. Maar ik moet wel toegeven dat ik het op mijn mobieltje kijken om te zien hoe laat het is, wel een beetje beu ben.

Ik ga ook dat onderdeel van mijn outfit maar eens stylen denk ik. Met een leuk kek horloge dat zowel door de week als op zondag kan!

lees ook: 7 tips om te netwerken

of lees over magnesium tekort

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)