Reizen? Dat doen we in stijl.

reizen in stijl

Het valt tegenwoordig niet mee, dames om in stijl te reizen…
Kijk nu toch eens naar die enorme rijen die op Schiphol staan te wachten voor ze in de incheckbalie.
Of die enorme files op zwarte zaterdag. Denk eens aan de run op de stoeltjes bij het zwembad bij hotels…
Allemaal niet direct wat je noemt : stijlvol.
Wat kunnen wij daar aan doen? Wij reizen met stijlvolle bagage. Waar je ook bent, wat er ook gebeurt, je hebt je spullen stijlvol bij je in een Herschel tas.

Ik was verkocht

Ik geef het eerlijk toe, ik heb pas kortgeleden van dit merk gehoor. Maar ik was direct verkocht.
Dit zijn stijlvolle rugzakken. Rugtassen met een vintage “knipoog”, maar wel met de meest moderne materialen gemaakt. Zo hebben de rugtassen een dikke voering, waardoor je laptop of tablet veilig vervoerd worden. De schouderbanden hebben een mesh systeem op de schouderbanden.
Dat zorgt voor ventilatie en maakt het dragen comfortabel. Dat is ook nodig: zwetend gebukt onder je rugzak voort strompelen is immers in het geheel niet stijlvol?

Behalve rugtassen vind je bij Herschell ook koffers en reistassen, natuurlijk voorzien van een trekstang, want we blijven stijlvol reizen. En daar hoort sjouwen met de koffers niet bij. Daar doen wij dames niet aan…
De ruime inpakvakken en de interne riemen zijn natuurlijk ook heel fijn, want tenslotte: je kan niet genoeg kleren bij je hebben. En niet genoeg make-up, bad en douche schuim, zonnebrand en parfum, nu we het toch over bagage hebben. Gelukkig vind je bij Herschel ook prachtige toilettassen!

En wat ik echt stijlvol vind: in Nederland, België en Duitsland betaal je geen verzendkosten. Bovendien krijg je de tas twee weken op zicht. Binnen die termijn mag je de tas terug sturen.
Maar dat wil je niet, geloof mij maar.

lees ook: hoe zit dat met de deel auto?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)