fbpx
Liefde en relaties

Over kikkers en liefde en zo

kikkers kussen
Felice
Geschreven door Felice

Even over kikkers…

29 april is het save the frogs day. Een Amerikaanse dag om het publiek bewust te maken van het nut van een kikker en van de bedreigingen waar een kikker onder leidt.
Persoonlijk denk ik: heel nuttig, maar wij vrouwen weten toch al eeuwen dat we een kikker moeten beschermen? In iedere kikker kan een prins zitten. In mijn jonge jaren heb ik heel wat kikkers gekust, om een prins te vinden. Het is een advies wat ik iedereen mee kan geven. Blijven zoenen, en als ie niet verandert: weg wezen.
Want kikkers kussen is de enige manier om erachter te komen of je met een prins te maken hebt.

Kikkers kussen heeft enig risico

Maar voor hetzelfde geld, kus je een brulkikker. Je weet wel, het type dat zichzelf in de kroeg onmetelijk opblaast, maar thuis tussen de opgestapelde pizza dozen leeft. ENNN.. nu je erover nadenkt…hij heeft geen rondje betaalt.

Makkelijker is het als je een driftkikker kust. Die verraden zichzelf zo snel. Die ontploffen met een beetje mazzel voor je hebt besloten de kennismaking voort te zetten. Je kent ze wel, van die griezelige figuren die de barman uitkafferen en dan tegen jou galant gaan lopen doen…En dan denken dat jij ze niet door hebt…Driftkikkers, altijd mijden dat is mijn devies.

Een veel lastiger te herkennen kikker is de gifkikker. Dat is er eentje die er heel onschuldig en charmant uit ziet. En die enorm amusante verhalen kan vertellen. Echt leuke verhalen. Het kan een tijdje duren, maar op een gegeven moment kom je er achter dat in die geestige verhalen, altijd een spoortje venijn zit. Iets onaardigs. Over andere mensen natuurlijk. Zelf komt hij natuurlijk altijd uit zijn verhalen tevoorschijn als de prins op het witte paard. De prins waar jij naar op zoek bent. Vergeet het maar bij deze kikker: hij vergiftigt je langzaam…net zolang tot hij je in zijn macht heeft..

Het is dus uitkijken met kikkers. Je kan ook een koude kikker kussen, of een kale…
Dames, laat je door mijn relaas er niet van weerhouden af en toe een kikker te kussen. Je bent nu gewaarschuwd en een gewaarschuwde vrouw, telt voor 10! En tenslotte is kikkers kussen de enige manier om te kijken of hij een prins is…

lees ook: waarom mannen denken dat ze alles weten

 

Like

Over de auteur

Felice

Felice

12 reacties

Geef een reactie