Over een maandje is het Vaderdag: geef iets DUURzaams

vaderdag

[FONT=Calibri]

Duur is uit, duurzaam is in. Niet dan? Anno 2017 zoeken we cadeautjes die niet alleen leuk zijn, maar ook goed zijn. Nu Vaderdag eraan komt, sommen wij wat leuke  cadeautjes op die jouw man, vriend of vader zónder twijfel leuk gaat vinden. En die nog duurzaam zijn ook. Bovendien zijn de cadeautjes ook nog eens goed voor mens, dier én milieu.

De Dopper
Heel origineel is het misschien niet meer, een Dopper, maar als jouw vader, man of vriend er nog geen heeft, dan is Vaderdag hét moment om er eentje te geven. Het is een functioneel én symbolisch cadeautje. Perfect voor Vaderdag.

Bamigo underwear
Tijd voor nieuwe, hippe kleding voor je man of vriend? Ook dan is Vaderdag hét moment. En weet jij wat leuks te vinden in de webshop van Bamigo, dan weet je sowieso zeker dat jouw cadeautje ook nog eens helemaal “groen verantwoord” is. Probeer eens de Bamigo herensokken bijvoorbeeld. Gegarandeerd dat je vriend, man of vader ervan gaat houden. Heerlijk zacht en 100% milieubewust!

Denk ook eens aan:

Feuerwear portemonnee
Feuerwear? Jep, dat. Waarom die naam? Omdat deze súpergave portemonnees zijn gemaakt van gebruikte brandweerslangen. Echt waar. Stoer, mannelijk, eco, functioneel… wat wil je nog meer in een cadeautje? Ze hebben trouwens ook telefoonhoesjes, mappen, riemen en nog veel meer van feuerwear!

Bamboe snijplanken van Bambu
Want Bamboe is hot, eco en mooi. Niet dan? Dus ga je niet voor de bamboe herensokken van Bamigo, dan kun je ook nog overwegen om Bambu keukengerei te kopen. Hartstikke ideaal, al helemaal als je man of vader gek is op bakken en koken.

Meer tips? Kijk dan zéker eens op EcoZo.nl. Deze webshop staat helemaal vol met leuke “groene” gifts. Een absolute must om te kijken voor de dames die van een bewuste, milieuvriendelijke lifestyle houden en die een leuk cadeautje zoeken

lees ook: handig omgaan met je mobieltje

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)