Liposuctie, do or don’t? Wat zijn de mogelijkheden?

liposuctie

Veel dames zijn wel eens onzeker over hun lichaam, helemaal niets om je voor te schamen. De een vindt haar heupen te breed, de ander zou graag wat buikvet verliezen en weer een ander wenst kleinere of juist grotere billen. Uiteraard is het belangrijk dat je beseft dat je mooi bent zoals je bent. Zit je er toch mee? Dan zou liposuctie uitkomst kunnen bieden. We vertellen er meer over.

Plaatselijk vet verwijderen

Ieder lichaam is anders, en bij de ene dame hoopt vet meer op rond de buik of heupen, terwijl het bij de ander juist meer rond de benen blijft zitten. Liposuctie is dé techniek waarmee plaatselijke vetophoping weggehaald kan worden. Je kunt hiermee resultaten behalen die met veel sporten en diëten zelfs niet altijd te halen zijn. Om te kijken of liposuctie voor jouw lichaam een goede optie is kun je het beste contact opnemen met een gespecialiseerde kliniek. Zij kunnen jou vertellen over de resultaten die haalbaar zijn. Heb je last van oedeem? Dan zal liposuctie helaas amper nut hebben.

De moderne Soft-Wet-Technique

De techniek op het gebied van liposuctie heeft niet stilgestaan. De Soft-Wet-Technique is een moderne liposuctietechniek die vrijwel pijnloos is. Er wordt een vloeistof geïnjecteerd die ervoor zorgt dat vetweefsel zwelt en oplost, waarna het eenvoudig verwijderd kan worden en er amper bloed vrij komt. Wellness Kliniek in Genk combineert deze techniek ook nog eens met PAL (Power Assisted Liposculpture), wat wil zeggen dat er middels dunne en snel vibrerende naalden vetcellen eenvoudiger afgebroken kunnen worden. Hierdoor is de stijfheid en kneuzing na de behandeling minimaal en is de ingreep vaak al in minder dan een uur gebeurd.

Liposuctie combineren met lipofilling

De term lipofilling wordt steeds bekender en het wil zeggen dat het vet dat middels liposuctie verwijderd is, wordt schoongemaakt en ontdaan wordt van bloed en schadelijke cellen, om dit vervolgens te kunnen injecteren in andere delen van het lichaam. Op deze manier kunnen lijntjes in het gezicht opgevuld worden of de jukbeenderen geaccentueerd worden, maar dat is zeker nog niet alles.

Zo wint de borstvergroting met eigen vet aan populariteit. Door middel van liposuctie en lipofilling kan de cupmaat één maat vergroot worden. Het is wel belangrijk om te beseffen dat de borstvergroting met implantaten voor de lange termijn een betere optie is, omdat dat resultaat blijvend is. Bij het injecteren van vet kunnen de borsten bij gewichtsschommelingen namelijk weer gaan veranderen in grootte en stevigheid. Daarnaast kun je met implantaten zelf de omvang bepalen, terwijl je met lipofilling dus maar een enkele cupmaat kan vergroten. Wel is het een goede uitkomst voor iedereen die net iets grotere borsten wil, zonder daarbij te kiezen voor onnatuurlijke stoffen in het lichaam.

Lipofilling voor natuurlijke bilvergroting

Waar lipofilling wel erg goed voor van pas komt is de natuurlijke bilvergroting, oftewel de Brazilian butt lift. Steeds meer dames dromen van een groter en ronder achterwerk met fijne rondingen, een resultaat dat met sporten en diëten zeker niet altijd te bereiken is. Je billen hebben immers een bepaalde curve. Heb je bijvoorbeeld overtollig vet in de buik? Overweeg dan liposuctie, laat het vet zuiveren en injecteren in de billen voor die natuurlijke bilvergroting. Lipofilling biedt overigens niet alleen uitkomst voor de vorm, maar zorgt er ook voor dat de huid (weer) steviger wordt.

lees ook: beginnen met hardlopen, zo lukt het

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)