Je business presenteren.

visitekaartje

Je zou het bijna vergeten in deze tijd van online zijn en “stuur maar een mail”, maar er bestaat nog steeds een papieren wereld. Gelukkig maar! Ik hou van papier. Mooi papier maakt me echt blij. Mooi briefpapier, mooi inpakpapier, mooi visitekaartje, mooi tasje van papier…

Een vriendin van mij maakt zelf kartonnen dozen en soms doet ze dat ook voor mij. Dan kunnen we echt een middag bezig zijn, met de juiste combinatie van papier te vinden. Omdat we het dagelijks in handen houden, vergeten we wel eens dat papier een enorme uitstraling heeft.

Grappig genoeg, komt dat besef terug bij iedereen die een eigen bedrijf start en wel op het moment dat men het besluit neemt visite kaartjes te drukken
Dan ineens zijn vragen als: hoe dik moet het papier zijn, wat moet de kwaliteit van het papier zijn, welke uitstraling wil ik dat mijn kaartje heeft, hoe val ik tussen al die andere visite kaartjes op, heel lastig te beantwoorden.

Visitekaartje

Wanneer je begint met je bedrijf, heb je direct visitekaartjes nodig. Je moet toch gaan netwerken en dat kan niet zonder visitekaartjes.
Het is dan heel verstandig om op zoek te gaan naar een bedrijf dat aan twee voorwaarden voldoet:

1. Ze denken met je mee.
2. Ze zijn niet zo heel erg duur.

Reclameland is zo’n bedrijf. Ze hebben prima advies en ze zijn echt heel betaalbaar. Tenminste ik vind 1000 visitekaartjes voor €18.95 buitengewoon betaalbaar. Ook als je net met je eigen bedrijf bent begonnen.
Voor dat bedrag kun je na 500 kaartjes eens bij jezelf denken: “ik wil toch iets anders…” De andere 500 kaartjes naar de papierbak verwijzen en gewoon lekker nieuwe visite kaartjes laten maken..

lees ook :Mijn vaste lasten zijn te hoog, wat nu?

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)