Is mijn relatie saai???

relatie

Het is een klacht die je veel hoort, soms als een relatie anderhalf jaar oud is, soms als hij 10 jaar oud is.
Wanneer een relatie nog zo pril is als anderhalf jaar en je vindt hem dan al saai, is mijn persoonlijke opinie dat je beter kan stoppen. De eerste twee jaar, moet je allebei zweven, als je begrijpt wat ik bedoel.
Juist die heerlijke super-verliefde eerste twee jaren, geven je de boost om de saaiheid in je relatie aan te pakken en op te heffen.

Wat kan je doen om saaiheid in je relatie te bestrijden?

Begin eens met je te realiseren, dat je relatie niet saai is, maar dat jij saai bent ( geworden)
Een mens is nu eenmaal een gewoontedier. En als je al vele jaren samen bent, dan zijn er ongelooflijk veel gewoonten in je relatie binnen geslopen.
op zich helemaal niet erg, gewoonten zorgen ervoor dat het leven makkelijk verloopt. Maar dat is nu net wat je even niet meer wil!
Dus…..

5 ijzersterke tips

  1. Kook eens iets wat je normaal nooit kookt. Dat hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn en ook helemaal niet duur. Er zijn recepten in overvloed te vinden. Eet je altijd vlees: kook vegetarisch, eet je nooit aardappelen: maak een overheerlijke stamppot. Eet je op zaterdag altijd soep: bak pannenkoeken
  2. Inmiddels kennen jullie elkaars lichaam uit en te na: je weet wat de ander lekker vindt, je weet wat je moet doen en moet laten. Kijk eens samen een lekkere seksfilm. Of bekijk samen de spannende collectie van www.desexshop.nl . En koop er ook nog gewoon eens wat
  3. De kinderen kunnen je missen: huur een leuke oppas in en ga eens samen ouderwets stappen…
  4. Ga niet weer met vakantie naar Frankrijk: ga eens samen aan tafel zitten en vertel eens aan elkaar naar welk land je graag zou willen gaan.
  5. Geniet van elkaar zoals je dat 10 jaar geleden deed…

lees ook eens: 13 redenen om nieuwe kleren te kopen

en neem eens een ebike

like Like
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)