Ik wil jou niet ziek maken

ziek maken

over ziek maken en hoe makkelijk dat is

Iedereen die mij regelmatig leest, weet dat ik de 15 miljoen virologen die Nederland rijker is geworden, vermoeiender en vervelender vind, dan de maatregelen die noodzakelijk zijn om een  pandemie, min of meer in de hand te houden.

Nu had ik natuurlijk makkelijk praten: mijn bedrijf is niet omgevallen. En hoewel ik mensen heb verloren, was dat niet aan Covid, maar aan het leven. Zo gaan die dingen.

De gezelligheid, die we noodgedwongen tijdelijk moesten inleveren, heb ik diep en intens gemist. Maar ik vond het de moeite en de pijn waard: ik wil niet alleen niet ziek worden, ik wil ook niemand ziek maken.

ik wil niemand ziek maken, daar gaat het om

Nu je dit zo leest, valt je dan iets op? Ik hoop het. Wat je zou moeten opvallen is, dat je het stukje achter de komma, zo weinig hoort. Ik wil niemand ziek maken.
Eindeloze discussie over hoe ongezond en onbetrouwbaar het COVID vaccin is. Er doet zelfs een waarschuwing de ronde: ga niet met een gevaccineerde man naar bed; de nanodeeltjes die hij als gevolg van de vaccinatie in zijn lichaam heeft, komen dan in jouw lichaam en maken je onvruchtbaar.
15 miljoen deskundigen, ik zei het je al.

Interessanter dan deze flauwe onzin, is de gedachte erachter: ik waarschuw je, jij wordt ziek, heel ziek, het loopt slecht met je af!

Als je dat al denkt, waarom schrijf je dan niet: Lieve mannen, door je te vaccineren, maak je ons onvruchtbaar, wil je er over nadenken of je dat echt wil?

Laten we de onheilsprofeten achter ons laten en gewoon naar het alledaagse mondkapje gaan.
Persoonlijk vind ik het ondingen, begrijp me goed. Maar ik draag ze zonder zeuren. Ik wil jou namelijk niet ziek maken.
Eindeloze argumententatie heb ik over mondkapjes gelezen. Maar nergens ben ik een artikel tegengekomen waarin stond: we weten inderdaad niet zeker of mondkapjes voldoende helpen, maar laten we het gewoon maar doen, beter be safe as sorry en ik wil mijn medemens niet ziek maken…

Meer behoefte aan mijn opinie over vacineren? Lees : niet eerlijk??

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)