Hier moet je op letten als je een jacuzzi koopt voor in je tuin

jacuzzi

Een heerlijke jacuzzi in de achtertuin, wie wil dat nou niet? Lekker bijkomen van je dag samen met je partner, terwijl je geniet van een hapje en een drankje en uitkijkt op de avondzon of zelfs de sterren. Klinkt als een goed idee, toch? Aangezien het nog niet duidelijk is of we daadwerkelijk op vakantie kunnen dit jaar, is er niets mis met investeren in je comfort thuis. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten, want de meeste jacuzzi’s komen niet met de volgende handige accessoires.

Een veilig trapje

Een spatrapje voegt niet alleen toe aan de volledige uitstraling van je jacuzzi, het helpt je ook gemakkelijk in- en uitstappen. Het is belangrijk dat veiligheid hierin voorop staat, in plaats van uitstraling. Zorg ervoor dat het een stevige trap is, dat deze hoog genoeg is en over genoeg antislip eigenschappen beschikt. Zo voorkom je ongelukken in de toekomst!

Onderhoudsproducten

Aangezien je een jacuzzi niet elke keer na gebruik zal legen, is het belangrijk om het water en de kuip zelf schoon te houden. Dit kun je doen door het gebruiken van meerdere producten, zoals een filter, chloortabletten en waterreinigers. Je zult deze producten direct bij aankoop aan moeten schaffen, zodat je gelijk van jouw jacuzzi kan genieten op een hygiënische manier. Zo kun je bijvoorbeeld ook makkelijker met vrienden in het water stappen, zonder bang te zijn dat het direct vies wordt.

Een afdekcover

Als je lekker tot rust wilt komen, wil je niet eerst nog alle blaadjes uit het water vissen en allemaal zand van de bodem scheppen. Met een afdekcover zorg je ervoor dat viezigheid buiten het bad blijft en jij er direct gebruik van kunt maken. Daarnaast zijn deze covers waterdicht, waardoor regenwater er gelijk vanaf rolt.

De overbodige, maar leuke accessoires

Laten we eerlijk zijn, je hebt geen nekkussens, opblaasbare glazenhouder of bar nodig om te kunnen genieten van je jacuzzi. Maar, dat betekent niet dat het de complete ervaring nóg beter kan maken! Maak wat lekkere hapjes klaar voordat je in het bad stapt, zodat je optimaal kunt ontspannen en genieten. Deze kun je op de smartbar aan je jacuzzi koppelen, zodat alles niet nat wordt maar wel goed binnen handbereik is.

Een fijne jacuzzi kopen kan een flinke uitgave zijn, maar dat betekent niet dat je moet besparen op de veiligheid, hygiëne en het onderhoud. Zo kun jij zorgeloos en optimaal genieten!

like Like
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)