Het verhaal van de BH

bh

Kennen jullie dat? Een Bh die voor geen meter zit?

. De meeste van mijn Bh’s zitten me als gegoten, daar heb ik dan ook de hele dag geen last van, al voelt het iedere avond nog wel als een bevrijding als ik hem uit mag doen. Wat dat betreft, snap ik die dolle mina’s wel. Maar ik heb één Bh, ooit een keer gekregen, die zit echt niet. Prachtig exemplaar hoor, daar niet van, maar comfort, ho maar!

De Bh deugt gewoon niet…

De bandjes snijden in mijn schouder, de beugels prikken in mijn borsten. Nu vraag je je natuurlijk af, waarom ik dat kreng nog niet heb weggegooid. Nou ja, je kent dat wel, gekregen van een dierbare vriendin. Het is ook een beeldschone Bh, zeg maar halve push-up. Van nature ben ik niet gezegend met een grote boezem, dus een beetje hulp is altijd welkom.

Het ding heeft vullingen met handjes, alsof je de hele dag rondloopt met je borsten in je handen. Vast bedacht door een man. Als je hem ’s avonds eindelijk uit mag doen staan handafdrukken nog in mijn borsten. Waarom draag je dat ding dan nog, hoor ik je denken. Dat van die dierbare vriendin, daar ben je toch al lang overheen gestapt.

Vanmorgen kwam ik hem weer tegen

Vanmorgen toen ik in mijn lingerielade graaide, kwam ik niks anders tegen. Door het warme weer van de laatste dagen was ik te lui geweest om voldoende wassen te draaien. Dus was ik overgeleverd aan mijn meest gehate Bh

Misschien moet ik hem, als ik me straks uitdoe, toch maar in de textielbak deponeren, in plaats van in de wasmand. Misschien moet ik hem eerst in de wasmand dumpen en daarna pas doneren aan dames die minder bedeeld zijn dan ik.

Hebben jullie dat ook, een kledingstuk dat je haat, maar toch niet weg wil gooien?

Lees ook van Irene: Is niks meer heilig

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)