Guilty pleasure

guilty pleasure

Ik heb een stiekem genoegen, een rasecht quilty pleasure. Ik kan ontzettend genieten van comments op Facebook onder artikelen over zogeheten BN-ers (waar geen mens ooit van gehoord heeft), gruwelijke tv programma’s, (en daar hebben we er veel van), of andersoortige artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Om heel eerlijk te zijn, ik zie het toenemen, de hilariteit en originele response. Er zijn mensen die er een sport van maken en ik geniet mee. Programma’s op televisie zijn weinig boeiend of worden om de vijf minuten onderbroken door een reclame blok. ‘In een film zitten’ lukt alleen nog door af te stemmen op Netflix of films terug te kijken.

quilty pleasure: gratis amusement

Dus zit ik vaak te scrollen op mijn telefoon als ik wat ontspanning zoek na mijn werkdag. En het is zo genieten. Grinnikend lig ik op de bank onder mijn dekentje van dit gratis amusement te genieten.

Je hebt de afbranders, de verdedigers en de categorie humoristen. Die laatste vind ik met afstand het leukste want er zitten echt hele originele reacties tussen. Sommige zijn supervals,maar het is vermaak van de bovenste plank. Het toont die enorme verscheidenheid van ons mensen. En ik verwonder me oprecht over de heldenstatus die een aantal van hen aan sommige nitwits toebedelen. Het fascineert me

soms voel ik me

De wereld veranderd razendsnel en soms voel ik me een vreemde eend in de bijt tussen al dat opkomende geweld van zogenaamde influencers en Tiktok-sterretjes. Van het woord alleen al krijg ik vlekken in mijn nek  Nu wordt ik echt oud.

Wat is jouw guilty pleasure?

lees ook van Cynthia op VrouwenPower: het roer om

Lezen? Leuk! https://www.uitjeervaring.nl/zorgliefde.html

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)