Even over de  HEMA  en de  zorgverzekering.

zorgverzekering

Per jaar stappen bijna een miljoen mensen over van zorgverzekering. Dat klinkt veel, maar ik vind dat dat wel meevalt. Als je je bedenkt dat in Nederland iedereen boven de 18 jaar een zorgverzekering heeft.
Eerlijk gezegd, ik moest er zelf erg aan wennen: dat, zeg maar, sjoppen naar verzekeringen.
Een kennisje van mij doet het jaarlijks. Principieel ben ik het wel met haar eens, maar ik merk dat ik het niet snel doe: veranderen van zorgverzekeraar.

Ik zelf ben twee jaar geleden uit onvrede weg gegaan bij mijn oude verzekering. Nou ja, onvrede…zeg maar met slaande deuren. Met mijn  nieuwe ben ik heel tevreden, uit eigen ervaring weet ik nu hoe belangrijk het is een goede verzekering te hebben.
Het is belangrijk dat je verzekering niet alleen een goede en voordelige dekking geeft, het is ook belangrijk dat je je bij je verzekering op je gemak voelt. En je het gevoel hebt dat ze er echt voor jou zijn.

De Hema Zorgverzekering

Er werd mij gevraagd eens te kijken naar de HEMA Zorgverzekering. Ook iets waar je  in eerste instantie misschien aan moet wennen. We kennen de HEMA tenslotte van haar rookworst en de tompouce. En natuurlijk van haar top kwaliteit voor een redelijk bedrag. En haar geweldige designproducten. Alle reden dus, om alle vertrouwen in haar zorgverzekering te hebben.

Bij HEMA Zorgverzekering sluit je een basisverzekering af voor 108.- per maand met een wettelijk vastgesteld eigen risico van 385.-. Met de zorgpolis ben je verzekerd voor standaardzorg zoals huisarts, ziekenhuis en medicijnen.
Wanneer ik naar de Hema  Zorgverzekering kijk, vind ik het heel overzichtelijk. En dat vind ik belangrijk. Ik wil niet uren naar mijn polis hoeven staren om te begrijpen wat ik wel en niet vergoed krijg.
De voordelige HEMA Zorgverzekering biedt naast een basisdekking meer voordelen. Zo ontvang je 10% korting op bijna het gehele HEMA-assortiment en kun je gewoon voor standaardzorg naar jouw eigen huisarts of ziekenhuis gaan.

Een aanvullende verzekering

Natuurlijk kan je aanvullende verzekeringen afsluiten. Bij HEMA Zorgverzekering kun je kiezen uit drie aanvullende dekkingen: aanvullend 1, 2 en 3. De aanvullende verzekering van jouw keuze bepaalt waar je extra voor verzekerd bent. Voor fysiotherapie. Of voor de tandarts. Maar ook voor kraamzorg

Wist je dat je kind tot 18 jaar gratis is meeverzekerd? Als je baby is geboren, meld hem of haar dan zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 4 maanden na de geboorte, aan op je zorgverzekering.
Kortom: ik zou zeggen, neem een kijkje bij de HEMA verzekeringen. ( je kan nu nog overstappen )

Lees ook:  redenen om als ouder een levenstestament af te sluiten

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)