Elektrische gordijnrails als stijlvolle zonwering

slimme gordijnrails

Er zijn veel soorten raamdecoratie op de markt. Het wordt steeds lastiger om een keuze te maken, omdat er talloze kleuren en stoffen zijn waar je uit kan kiezen. Daarnaast wordt slimme raamdecoratie steeds populairder. Dat betekent nóg meer opties om uit te kiezen! Zo zijn er tegenwoordig zelfs elektrische gordijnrails te verkrijgen. Dit betekent dat jij jouw bestaande gordijnen om kan toveren tot slimme gordijnen! Lees snel verder en ontdek meer over slimme gordijnrails.

Wat is een slimme gordijnrails

Een slimme gordijnrails is een rails die ervoor zorgt dat jouw gordijnen automatisch kunnen openen en sluiten. Zo kan jij je gordijnen bedienen met een afstandsbediening, maar ook met je smartphone. Kom jij bijvoorbeeld lastig bij je gordijnen omdat er een meubel voor staat? Dan is een elektrische gordijnrails een ideale oplossing. Zo kan jij met maar een swipe of klik op je telefoon je gordijnen laten openen of sluiten. 

Slimme bediening

De elektrische gordijnrails heeft veel mogelijkheden qua slimme bediening. Zo kan je hem gemakkelijk bedienen via je slimme assistant, maar je kan hem ook aan de rest van je slimme huis koppelen. Zo kan je timers instellen op tijden wanneer jij wilt dat je gordijnen openen of sluiten. Je kan de rails zelfs bedienen als je niet thuis bent! Ben je net aan het werk en vergeten de gordijnen te openen voordat je van huis wegging? Open ze dan gemakkelijk via je telefoon vanaf je kantoor.

Elektrische gordijnen in een slim huis

Heb jij al een aantal slimme apparaten in huis en wil jij je gordijnrails hiermee laten samenwerken? Dat kan! Koppel je elektrische gordijnrails gemakkelijk aan de rest van je smart home via de app. Zo kun je bijvoorbeeld je elektrische plissé gordijnen laten samenwerken met je gordijnen. Waardoor je helemaal geen omkijken meer hoeft te hebben naar je raamdecoratie. Via automatische routines gebeurt voortaan gewoon alles vanzelf.

Slimme gordijnrails in ieder interieur

Gordijnen passen in vrijwel ieder interieur en worden gezien als stijlvolle zonwering. Kies zelf de stof en kleur uit die bij jouw huis past en hang ze op aan een slimme gordijnrails. Een slimme gordijnrails is een ideale toevoeging aan jouw (slimme) huis. Heb jij al gordijnen in huis? Vervang je huidige rails dan voor een elektrische gordijnrails en geniet van enorm gemak en comfort in huis. Een kleine aanpassing die voor veel gemak in huis zorgt! 

lees ook: een kaartje bij Kaartje2go!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)