Eerste hulp bij originele dates 

date

Misschien zijn jullie al jaren een stel. Of kennen jullie elkaar eigenlijk pas net. Het maakt eigenlijk niet uit hoe lang je elkaar kent. Origineel blijven bij het daten blijft ingewikkeld. Hebben jullie eindelijk tijd voor elkaar, heb je geen idee wat je moet doen. Weer een etentje bij jullie favoriete restaurant? Wéér een bioscoopje pakken? Het wordt een beetje saai. Als er iets is wat je niet wilt in jullie relatie, dan is het wel dat het te voorspelbaar wordt. Probeer daarom eens één van deze leuke en bovenal originele date ideeën. Zo blaas je nieuw leven in jullie relatie en ontdekken jullie misschien wel hele nieuwe leuke activiteiten om samen te ondernemen. 

Een spannende avond 


Laten we beginnen met de spannende avond. En dan bedoelen we ook echt met rode wangetjes achter het stuur spannend. Weet je bijvoorbeeld dat hij dol is op zijn Lovense Max 2? Maar wil je ook iets waar jullie samen heel veel plezier aan kunnen beleven? Schaf dan de Lovense Lush 3 voor vrouwen aan. Dit vibratie-eitje kan voordat jullie vertrekken worden ingebracht en op afstand worden bestuurd. Terwijl jullie in openbare ruimtes zijn, kan je partner dus de controle in handen nemen. Je weet niet wanneer en wat er gaat gebeuren. Dat maakt het nóg spannender en intenser. Terwijl jullie in een doodgewone setting zitten, speelt er zich iets heel spannends af! Niemand die het weet. Als dat geen spetterende date wordt! 

Een date in eigen huis 


Even wat minder te besteden of door corona geen mogelijkheid om iets buiten de deur te doen? Organiseer dan een leuke date in eigen huis. Geheel budgetproof en ontzettend leuk. Wonen jullie samen? Verras de ander dan eens als hij of zij uit het werk komt met een aantal kaarsjes en een heerlijk eigen gemaakt diner. Kinderen? Zorg dan dat je hun vroeg op bed legt en ga vervolgens samen heerlijk genieten van een etentje beneden. Bij kaarslicht. Geen televisie. Geen afleidingen. Enkel elkaars gezelschap. 

Wil je eens wat anders dan lekker eten samen? Maak dan een eigen spa in de achtertuin. Vooral een aanrader bij een zwoele zomernacht natuurlijk. Blaas een plastic zwembadje op, plaats er mooie theelichtjes omheen, zet achtergrondmuziek aan en geniet van een heerlijk badje en een massage na afloop. 

Ga lekker picknicken 

Wil je eens iets anders dan normaal? Verzamel dan zelf een heleboel lekkere broodjes en drankjes, stop ze in een luxe mand en ga lekker naar het park, het strand of het bos. Heerlijk genieten met elkaar, het lekkere weer en een hapje en drankje. Helemaal fijn als je ook nog eens mooi uitzicht hebt natuurlijk. Bovendien geheel budgetproof, want je kunt de picknick zo duur maken als je zelf wilt. Twee broodjes kaas en sinaasappelsap is ook al goed. Het hoeft niet allemaal luxe te zijn. Als jullie maar kunnen genieten van elkaars gezelschap, de omgeving en gewoon de tijd die jullie (eindelijk) weer samen hebben. 

lees ook eens : eerste hulp bij het kiezen van een nieuwe eettafel

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)