Een robotje om mee te ruziën

robot

Het is al meer dan 15 jaar geleden dat ik mijn eerste Starwars film zag. Een beetje laat, ik geef het toe. Ik dacht dat is niet van dit soort films hield…
Zoonlief was jarig, midden in de mei vakantie, slecht moment voor een partijtje en je-mot-wat-als-moeder. Dus wij naar Starwars. Ik was binnen minuten verslaafd. Zoonlief en ik hebben samen alle andere films gezien.

Ik haal altijd iedereen en alles door elkaar, ik kan de plots nooit uit elkaar houden, vraag mij niet wat er in welke film gebeurt. Ik ben meer van de grote lijn. En de heroïek. Echte liefde, echte helden: kom er maar eens om. Net zoals alles geven voor een hoger doel, kom daar maar eens om, met die gele hesjes in het leven van alledag.

wie is de leukste ?

Maar het aller, aller, aller liefste vind ik toch BB8, de kleine Droid. Altijd lief, altijd nerveus, heus, er is het hele melkwegstelsel geen liever, schattiger robotje te vinden dan BB8. Hij mag het vaak iet met de gang van zaken eens zijn, hij mag piepen en pruttelen, maar hij doet wat hij moet doen.

Zo’n Droid wil ik voor moederdag. Want kijk een gewone robot, die het werk voor je doet, dat is zo saai. Ik denk echt dat wij mensen helemaal niet gelukkiger worden als een robot de was ophangt of de afwasmachine uitruimt.
Het scheelt alleen maar tijd, die we dan weer ergens anders mee moeten zien te vullen.

in discussie met je robot

Een robot, die je tegen spreekt, die het niet met je eens is, is echt veel leuker.
Stel je voor je bent met de was bezig:
IK: Robot, de was is klaar, hang hem even op.
Robot : Daar heb ik helemaal geen zin in, ik doe hem wel in de droger
IK: niks ervan, dat kost stroom. Jij kost me al stroom genoeg. Het is mooi weer. Naar buiten met die was.
Robot: koop me dan niet, als je me te duur vindt .
En rolt weg on de was op te hangen.

Dat zou het huishouden veel leuker maken, toch?

like Like
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)