Een hele mooie grote kledingkast

kledingkast

Over een kledingkast, een walk-in closet en dat ik geen Kardasian ben

Soms zijn er dromen die je gewoon moet opgeven. Je kijkt jezelf aan in de spiegel en zegt: ”meid, zie het onder ogen. Dit gaat je niet meer lukken” Je zucht, je denkt “karma is a bitch” en gaat over tot de orde van de dag.

dus dan maar geen…

Zo heb ik afscheid genomen van mijn droom ooit een walk-in closet te bezitten. Een grote walk-in closet wel te verstaan. Waarin mijn garderobe breed uit hangt en staat en ligt. Gesorteerd op kleur en misschien ook nog wel op  materiaal, in ieder geval alfabetisch op ontwerper.
Rekken voor mijn schoenen, planken (met glas tegen het stof) voor mijn tassen, een aparte afdeling voor de sieraden…

Daar droom ik al jaren van, wat tamelijk bizar is. Niet omdat ik helemaal geen ruimte heb voor een grote walk-in closet, maar ik heb er ook helemaal de spullen niet voor. Ik heet namelijk Veenman en geen Kardasian. Mijn gebrek aan gevoel voor mode is een bron van vermaak bij mijn vrienden ( en naar ik vrees bij mijn vijanden ook)

een fijne opgeruimde kledingkast

Waarom ik er dan toch altijd van droomde? Ik denk omdat ik zo van opgeruimde, goed ingedeelde kasten hou. Let op: ik hou ervan, dat is iets anders dan mijn kasten zijn opger……

Hoe dan ook, wat ik wel kan gebruiken is een nieuwe stevige verschillende kledingkasten. Ik wil er eentje met schuifdeuren of zweefdeuren, dat is zoveel mooier en makkelijker dan die gewone openslaande deuren.
De kast mag beslist geen vaste planken hebben: ik wil de indeling zelf kunnen bepalen: truien nemen nu eenmaal meer plaats in dan t-shirts.
Ondertussen ga ik eens fijn op het wereldwijde web neuzen naar allerhande kast-indeel zaken. Zoals  handige mandjes, stropdassenhangers. Op facebook en Pinterest zie ik met regelmaat geniale ideeën voorbij komen, waarmee je elke kledingkast georganiseerd kan krijgen.

zoals ik al zei…

Wie weet lukt het me om straks gewoon een goed georganiseerde kleding kast te hebben. En daar ben ik dan dik tevreden mee. Zoals ik zei: ik heet geen Kardasian

like Like
LoveLike
2
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)