Een gezonde levenstijd, hoe doe ik dat?

gezonde levenstijd

We willen allemaal gezond zijn, gezond blijven en gezond worden, maar helaas, een gezonde levenstijl gaat niet helemaal vanzelf.

De verleidingen

Met al die verleidingen om ons heen: lekkere drankjes, lekkere hapjes. En heerlijk in een onesie op de bank filmpjes kijken.. Dan  kan het lastig zijn om een gezonde levensstijl er op na te houden, of om hem vast te houden. De geest is willig, maar het vlees is zwak, zegt een oud spreekwoord

De laatste tijd wordt er geklaagd dat er zoveel verschillende eetgoeroes zijn. Om van de dieetfeeën en gezonde levensstijl helderzienden maar te zwijgen.  Daardoor kan de gewone mens door de bomen het bos niet meer zien. En denkt de gewone mens als snel: gooi het maar in me petje….ik ga met chips op de bank liggen.

Nergens voor nodig!

Dat is natuurlijk je reinste flauwekul. We weten allemaal precies wat gezond is en wat niet…
Over een gezonde levenstijl weet jij alles!
Alles waar TE voor staat, behalve Tevredenheid, onze moeders en oma’s zeiden het al.
Een beetje minder eten, dat helpt al een heleboel. Onze grootmoeders, voor wie een auto nog een ondenkbare luxe was, konden niet weten dat we sommige dingen ook een beetje MEER moeten gaan doen. Een beetje meer bewegen bijvoorbeeld.

Als jij tot die groep behoort wiens grootste sportieve prestatie is dat ze van de auto via de koelkast de bank haalt, kijk dan eens op afvallen.nl daar staan echt leuke tips.
Nog een tip: hoewel je gezond eet: altijd vers en nergens TEveel van, kan het – zeker in de winter verstandig zijn wat extra vitamine B12 te gebruiken. Zeker als je geen vlees meer eet, kan je aanvulling van vitaminen B12 gebruiken.

Kortom, met heel weinig inspanning, leef je makkelijk een stuk gezonder!
lees ook: over gezichtsverzorging

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)