Een Garmin horloge: Meer dan alleen de tijd

garmin

Tegenwoordig is een horloge niet meer alleen bedoeld voor het aflezen van de tijd. Het horloge zorgt namelijk ook voor andere functionaliteiten, die jou kunnen helpen om meer over jouw gezondheid te weten te komen. Hiervoor kun je een groot aantal varianten aanschaffen, die jou ieder op een andere manier kunnen helpen. Een van de opties die niet mag ontbreken tijdens jouw zoektocht naar een nieuw horloge is het Garmin horloge. Voordat je een nieuw horloge aanschaft, moet je wel goed weten wat deze precies voor jou kan betekenen en welke functionaliteiten je hierbij terugvindt. Onderstaande informatie geeft jou hier meer inzicht in.

Functionaliteiten via de app instellen

Een Garmin horloge is er in eerste instantie om de datum en het tijdstip af te lezen. Hiervoor heb je immers een horloge voor. Hiervoor hoef je jouw horloge alleen maar op te laden, zodat alles al zichtbaar wordt. Er zijn echter nog veel meer functionaliteiten terug te vinden. Dit zie je wanneer je op de juiste knoppen drukt. Bij Garmin kun je hiervoor ook een app downloaden. Via de app kun je de eerste instellingen plaatsen. Hiervoor dien je wel een koppeling te maken tussen het apparaat en jouw horloge. Van hieruit kun je jouw eerste doelstellingen plaatsen. Zo zal jouw horloge alle metingen doen, waarna deze doorgestuurd worden naar jouw telefoon. Zo heb je er altijd inzicht in en kun je weer veranderingen aanbrengen.

De Garmin VivoActive4 voor meerdere sporten

Als je bijvoorbeeld de Garmin VivoActive4 aanschaft, kun je deze voor een groot aantal sporten gebruiken. Deze sporten kun je wederom in de app aangeven, zodat de juiste metingen zichtbaar zijn. Jij kunt hierbij ook een trainingsschema opstellen, waarmee je iedere week kunt werken. Je hoeft jouw telefoon echter niet voortdurend vast te hebben tijdens het sporten. Jouw telefoon kan dus gewoon in jouw tas blijven, terwijl jouw horloge alles voor jou uitvoert. Via het scherm zijn de eerste resultaten direct zichtbaar. Dit kan ook weer motivatie geven om het laatste deel van de training uit te voeren en weer een stapje verder te komen met jouw doel.

Helemaal aanpassen aan jouw persoonlijke stijl

Met de Garmin VivoActive4 of een van de andere modellen die het merk heeft uitgebracht, zijn er altijd verschillende opties te vinden. Je kunt het horloge daarom ook helemaal aan jouw wensen aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld ook naar de kleuren kijken, zodat deze bij jouw outfits en persoonlijkheid past. Jij bent vanaf dat moment van alle gemakken voorzien en kunt weer stralen op de momenten dat je het horloge om hebt. Je gaat merken dat alles een stuk eenvoudiger is als je dit horloge aanschaft en je de functionaliteiten snel onder de knie hebt tijdens het gebruik.

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)