Een boxspring kopen.

boxspring

Een paar jaar geleden zijn we intern verhuisd. In ons huis hebben we twee grote slaapkamers en een kleine. De kinderen hadden de grote kamers en wij de kleine. Maar je snapt, toen de kinderen het huis uit waren, pikten wij snel een grote kamer in.

Na het verven, behangen, vloerbedekking en de nieuwe gordijnen, was de spaarpot een beetje leeg. Dus voor een echt lekker nieuw bed was even geen ruimte. Vooral ook omdat we graag een echt mooi bed wilden!

Nu zijn we weer twee jaar verder en wordt het tijd om eens aandacht aan het bed te geven.

De zoektocht naar een nieuw bed

Bij de zoektocht naar een nieuw bed, vonden we niet alleen mooi belangrijk, maar nog belangrijker vinden we het slaapcomfort! Ja, wij worden ook een dagje ( en meer ) ouder. Goed uitgeslapen opstaan, echt het is goud waard. En daar hebben we best wat voor over!

Er is geen matras waar je beter op slaapt dan een boxspring, volgens ons. Deze matrassen hebben zo’n heerlijk “luxe hotel”gevoel. En jongens, wat slaap je daar lekker op.

Een boxspring kopen, waar let je op ?

Voor je op pad gaat, moet je jezelf een paar vragen stellen.
1) Met of zonder matras?
Het kan zijn dat je oude matras nog prima voldoet, in dat geval koop je gewoon alleen de box ! Ik wist niet dat dat kon, maar het is een heel budgetvriendelijke oplossing, als je nog een goede matras hebt tenminste. Voor mij gaat dat helaas niet op….
2) Vaste of verstelbare box?
Wanneer jij – net als ik – tot de types behoort die een bed gebruiken om te slapen en je na twee bladzijden lezen al in slaap valt, is een vaste box prima. Wil je lekker in je bed kunnen “wonen” ga dan voor een verstelbare boxspring
3) Het fijne van een boxspring is dat je de bekleding kan uitkiezen! Wil je stof, wil je leatherlook of wil je helemaal geen hoofdeinde? Alles kan! Om keuze stress te voorkomen, kan je beter voor je gaat shoppen bedenken wat jij wil voor jouw slaapkamer.

Veel plezier met het uitzoeken van jouw boxspring en….slaap lekker!!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)