Deze items kunnen dit jaar ook nog!

kleren die nog kunnen

Je hoeft niet altijd nieuwe kleren te kopen

De herfst is aangebroken en bij veel vrouwen begint het nu te kriebelen: tijd voor iets nieuws!
Helaas kun je niet je gehele garderobe vervangen, niet als je deze maand ook nog wilt eten.
Gelukkig zijn er een aantal items van vorig jaar die je dit jaar nog steeds kunt dragen.

Poncho

De poncho zagen we vorig jaar ook al veel en dit jaar komt hij weer helemaal terug. Deze lekkere warme capes zijn niet alleen ideaal voor het wat koelere weer, maar staan veel vrouwen ook goed. Klein verschil ten opzichte van vorig jaar: de poncho is iets langer en heeft gaten voor je armen. Maar je versie van 2014 mag ook nog steeds, dus laat hem vooral nog even hangen!

Aarde- en neutrale tinten

Dat bruine vest kan dit seizoen prima en ook die olijfgroene rok mag je zeker aan. Dit seizoen draait om de aarde- en neutrale tinten, die we ook veel in de ‘70’s zagen. Denk hierbij aan groen, blauwachtig grijs, okergeel en marsala. Overigens is dit ook goed nieuws als je wel nieuwe kleren wilt kopen en niet van die felle kleuren houdt, deze tinten kan bijna iedereen hebben.

Laarzen

Of ze nu hoog of laag zijn, de laarzen mogen de kast weer uit! Deze schoenen zijn eigenlijk nooit uit de mode geweest. Dit jaar zijn vooral de stretchlaarzen in, maar er zijn ook weer volop enkellaarzen te krijgen! Veterlaarzen zijn trouwens ook erg hip in de herfst van 2015, maar dan wel in de eerder genoemde aarde- en neutrale tinten. Onze tip: zwarte schoenen kun je overal wel onder aan, dus zorg dat je daar in ieder geval een paar van hebt!

Grof gebreid

In 2014 zag je iedereen in truien lopen die je oma vroeger maakte. Deze gebreide items zijn heerlijk warm en dat kan best eens de reden zijn dat ze ook dit jaar nog mogen. Sjaals, truien en vesten, het mag allemaal, zolang het maar gebreid is!

Met deze nieuwe kleren in je kast ben je al halverwege je winter-proof collectie voor dit najaar. Ga dus op zoek naar de nieuwe kleren die je hierbij echt nog nodig heb en you’re ready to go!

Lees ook: enkellaarsjes, wat wil jij

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)