De nieuwste hangmatten en stoelen!

hangstoel

Lang leve de hangstoel en de hangmat!

Vorig jaar op een kleine, maar exclusieve camping in Zuid-Frankrijk, zag ik het voor het eerst: een hangmat relax plek! Tussen de bomen had de eigenaar van de camping een aantal fleurige hangmatten op gehangen. Daar kon je met het hele gezin, eens even heerlijk in de schaduw gaan ontspannen.
Het staat zo ontzettend fleurig en gezellig: een hangmat tussen de bomen. Maar heb je geen bomen op de juiste afstand bij de hand, dan zijn er tegenwoordig ook allerhande leuke standaards te verkrijgen, die ervoor zorgen dat jij heerlijk kan liggen luieren!

Op Luilak.nl vind je de leukste en vrolijkste hangmatten, die je je maar kan wensen: voor groot en klein en zelfs voor de baby! En natuurlijk vind je daar ook alle denkbare standaards.

Maar, zoals ik in het begin van dit artikel al zei: luieren is het leuks, wanneer je het met z’n allen doet. En daarvoor zag ik toch een leuke hangstoel!
De hangstoel Globo royal met standaard: het is echt een schatje.

Waarom deze hangstoel

Prachtig strak vormgegeven !Je kan er met z’n tweeën heerlijk in luieren, want hij houdt een gewicht van 200 kilo.
Het fijne van deze stoel is dat je hem zowel binnen als buiten kan zetten. Want het hout  is geïmpregneerd  en de metalen delen zijn verzinkt  En  de standaard  is waterproof. Zo kan je zowel zo wel zomers en winters optimaal plezier beleven aan de Globo standaard.
Als je hem in de zomer buiten wil laten staan, doe je er er wel verstandig aan het waterproof kussen te bestellen. ( Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik vergeet nog wel eens een kussen naar binnen te halen!)

Wat ik als ook een niet onbelangrijk aspect aan de hangstoelen van Luilak vind, is dat ze zijn gemaakt van duurzaam hout uit Europese staatsbossen. Duurzaamheid: ik kan er niet genoeg op hameren, is van het allergrootste belang voor onze toekomst.

Dus: wil je lekker en verantwoord luieren?
Kies voor de Globo royal. De heerlijke hangstoel
Ik wens je veel “luier-plezier”

Lees ook: Tracteer jezelf op een luxe look in de woonkamer

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)