De meest comfortabele kledingstukken op een rijtje

,

Het is heerlijk om het grootste deel van de tijd in comfortabele kleding rond te lopen. Natuurlijk kan het niet non-stop, maar probeer dit in ieder geval meestal te doen. Thuis, maar soms ook buiten de deur. Over welke kleding we het hebben? Lees gauw verder.

Kamerjas

Een kamerjas is allereerst een praktisch kledingstuk. Je trekt zo’n jas immers snel even aan, na het opstaan of douchen bijvoorbeeld. En een badjas is ook nog eens hartstikke comfortabel. Zacht en warm: het is alsof je een deken om jezelf heen slaat. Ga voor een badjas in de gewenste stof. Wil je ‘m bijvoorbeeld van een dikke, wollige stof of juist een dunne, luchtige stof? Dit kun je uiteraard ook perfect afwisselen tussen de seizoenen.

Pyjama

Om in te slapen of in te loungen: ook een pyjama behoort absoluut tot de meest comfortabele kledingstukken. Nachtmode zit zo lekker losjes en luchtig! Tegelijkertijd biedt de pyjama ook warmte. Er zijn natuurlijk veel designs om uit te kiezen – van een klassieke knoopjespyjama tot een sierlijk nachthemd. Ga voor de nachtmode die jij prettig vindt zitten. Draag tijdens een luie dag je pyjama gerust eens een keer de hele dag. Wie maakt je wat?

 

Ondergoed

Als je het juiste ondergoed draagt, kan dit heerlijk zitten. Let erop dat je de juiste maat draagt: dit kun je zelfs laten opmeten. Met name bij de bh is dit van belang. Mooie lingerie laat je goed voelen over jezelf, wat ook bijdraagt aan dat stuk comfort. Of je nu basic lingerie draagt of juist een spannend setje aantrekt, dit kan natuurlijk per moment weer verschillen. Met fraaie lingerie verras je bijvoorbeeld je partner, maar geef je ook vooral een boost aan je zelfvertrouwen. Dat is heerlijk.

 

Trainingspak

Met name op gure, kille dagen kunnen we er niet zonder: het trainingspak. Het liefst met capuchon erbij, om helemaal in weg te kruipen. Draag ‘m op de bank bijvoorbeeld, tijdens het bingen van je favoriete serie. Maar vandaag de dag spot je het trainingspak ook steeds vaker op straat. Je kunt er dus prima mee naar de supermarkt tijdens je vrije dag. Of style het trainingspak zelfs op doordachte wijze, om tijdens een reguliere dag te dragen – als je je daar prettig bij voelt natuurlijk. Sneakers eronder en gaan.

Pantalon

We gaan verder naar een hele andere categorie, namelijk de chique pantalon! Eerlijk is eerlijk, dit kledingstuk zit het best als het aankomt op een nette look. De stof is immers veel zachter dan bij bijvoorbeeld een spijkerbroek. Ook zit een pantalon niet zo strak om de benen, zodat het kledingstuk veel beter ademt. Zo zie je er dus tiptop verzorgd uit én geniet je van een comfortabele look. Wat een ideale combinatie.

 

Blouse

Tot slot: de blouse! Het liefst van een zachte stof zoals katoen, bamboe of linnen want zo is de blouse extra comfortabel. Draag ‘m op een pantalon bijvoorbeeld, waar we het hierboven al over hadden. Maar ook op een jeans staat een blouse beeldig. Je kunt eigenlijk alle kanten op met zo’n allrounder. En dat maakt een kledingstuk een des te mooiere toevoeging aan je garderobe, aangezien je er zo even bij pakt en kunt combineren met vrijwel al je andere items.

Van comfortabele kleding om in huis te dragen tot nette kleding met een comfortabel design: je kunt deze eigenschap absoluut vooropstellen in je zoektocht naar nieuwe items. Let onder andere op de materiaalsoort, fit en warmte. Van luchtige pyjama in de zomer tot warme trainingspakken in de winter, voor ieder moment is er iets moois om aan te trekken.

like Like