Boosteren tegen het koopvirus

koopvirus

Het koopvirus grijpt wild om zich heen

Over een paar weken verhuis ik, in mijn nieuwe huis moet van alles gebeuren, zo gaat dat als je verhuist. En voor het eerst in mijn 66-jarig bestaan, verlang ik er naar om te winkelen.
Nou ja….dat is nog steeds niet helemaal waar… Ik wil graag vloerbedekking en gordijnen uitzoeken. Ik wil helemaal niet graag winkelen, heb ik nooit gewild.

Maar goed, het kan handig zijn dat de winkels open zijn. In die zin kan ik me voorstellen dat je – wanneer je in de buurt van een grens woont – je even over de grens wipt, om datgene te kopen wat je online niet makkelijk aanschaft, zoals vloerbedekking, gordijnen, een dekbedovertrek en een keukentafel.

Het koopvirus slaat woest om zich heen

Kennelijk zijn er heel veel mensen in Nederland hun huis aan het verbouwen en hebben ze dringend behoefte aan dit soort artikelen omdat ze anders in een vrijwel onbewoonbaar huis zitten. Daarom trekken ze massaal naar België, waar de winkels wel open zijn.

Hahaha, natuurlijk is niet iedereen aan het verbouwen en verhuizen, hoe naïef kan ik zijn…. Mensen hebben gewoon heel erg last van het koopvirus.
Wanneer dat virus bezit van je neemt, wil je nog maar een ding: kopen!! Heel veel kopen. Boeken die je nooit zult lezen, seksy strings die na een keer wassen zo gekrompen zijn dat alleen je driejarig nichtje ze nog past. Oranje nagellak die je – bij nader inzien – alleen maar durft te gebruiken als “we” ook daadwerkelijk winnen, een verschrikkelijk handig keukentool, als je wist hoe je hem moest gebruiken…

als je last hebt van het koopvirus

Van die dingen dus, die koop je als je last hebt van het koopvirus. Ik denk dat het verstandig zou zijn, als we mensen tegen het koopvirus boosteren. Dat moet beslist helpen.
Dat voorkomt dat ze in overvolle treinen stappen en het Covid-virus in andere landen verspreiden. Mensen kopen dan ook minder spullen, die ze vervolgens, maar weer achteloos het milieu insmijten. Ze houden dus meer geld over en de aarde blijft schoner.

Er is dus niks tegen en alles voor. Waarom gebeurt het dan niet he, vraag je je af….Ik denk dat het een complot is. Dat vaccin bestaat allang, alleen het wordt tegengehouden. Door een internationale uiterst geheime organisatie van winkeliers, die streven naar alleen heerschappij op de wereld…..

lees ook eens: mijn leven zonder afzuigkap

like Like
Like
1
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)