Altijd netjes voor de dag met Tamaris

tamaris 4

Het wordt tijd dat ik mijn leven ga beteren. Op zijn minst waar het om schoenen gaat.
Ik heb al mijn schoenen afgesleten en ze belabberd slecht onderhouden.
Ik bezit nog 2 paar niet-meer -heel-nette-laarsjes, een paar zit-schoenen en twee paar schattige sandalen, maar daar is het nu te koud voor.

Tijd voor Tamaris  dames schoenen dus. Heel veel goede schoenen, voor een heel leuke prijs.
Sneakers heb je te kust en te keur in alle maten en prijzen. Bij sommige prijzen moet ik eerlijk zeggen, trek ik mijn wenkbrauwen wel eens verbaasd omhoog…Maar bij Schuurman Schoenen hoef je dat niet te doen.

Wat zal ik eens aanschaffen bij Tamaris

Ik denk dat ik voor de beige stijlvolle sneaker ga: die heeft een mooi patroontje, ziet er vlot uit en beige staat bij heel veel andere kleuren goed.
de tamaris sneaker

Een nette schoen is wat lastiger te bepalen: niet omdat ze zo weinig keus hebben, ze hebben juist teveel!
Ik zoek iets wat ik eigenlijk overal bij kan dragen, en een comfortabele hak heeft.
Ik heb een dochter en een vriendin, die moeiteloos op stiletto’s door het leven gaan. Mij lukt het niet. Ik heb het geprobeerd, echt waar. “ s Avonds laat, liet ik op stiletto’s de hond uit. Ik dacht dat ik er zo wel aan zou wennen…Vergeet het maar. Voor mij zijn die dingen altijd zit-schoenen gebleven. Ik draag ze als ik kan zitten..

Ik denk dat ik voor de Ara ga. Heerlijk hakje, elegant schoentje en met haar vele kleurtjes, multi- draagbaar. Ik word al vrolijk als ik naar haar kijk.

tamaris ara

En tot slot een paar sandaaltjes, ik word helemaal blij van het idee alleen al. Lekker met blote voetjes met gelakte nageltjes, in vrolijke sandaaltjes! Dit week-end wordt het al weer 15 graden. Ik denk dat ik mijn teennagels maar vast in de lak ga zetten. Het wordt groen, dat staat vast heel leuk bij die bruine Tamaris

lees ook :Bruidslingerie nodig of onnodig?

like Like
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)