Bruidslingerie nodig of onnodig?

bruidslingerie

Deze vraag werd mij gesteld en ik moest er even over nadenken.
Is bruidslingerie echt nodig?

Ik ben natuurlijk een kind uit de tijd van de Flower Power: een tijd waarin “natuurlijk” en ” jezelf zijn” heel belangrijk waren. Daarmee zetten we ons af tegen de tuttigheid van de generatie voor ons.
Laatst zag ik op tv een filmpje uit die tijd, wat zagen we eruit, met onze lange haren en flodderjurken.

De eerlijkheid gebied me te bekennen, dat ik het bh-loze van dat  tijdperk wel prettig vond. Zo’n knellende bh, ik vond het maar niks… Tot ik leerde dat lingerie iets is, waar je aandacht aan moet besteden. En een beetje geld. Dan zitten je bh’s ineens wel lekker. En doen ze veel goeds voor je figuur. ( en voor je humeur )

Dus op de vraag: is bruidslingerie echt nodig, zeg ik JA.
Mooie lingerie geeft een goed gevoel, een vrouwelijk gevoel, een gevoel van op en top er mogen zijn.
Bovendien, ondersteund goed gekozen bruidslingerie, de pasvorm van je jurk. Zodat  die nog beter zit. En dat is fijn.

Kwikjes en strikjes

Je kan je, bij het aanschaffen van je trouwjurk,  eens lekker te buiten gaan. Koop  kousenbanden en strikjes en kwikjes: je trouwt tenslotte maar een keer…

Aan de andere kant, kan ik  me  ook best voorstellen dat er een heleboel vrouwen zijn, die op zich wel graag mooie lingerie onder hun trouwjurk willen dragen, maar die toch ook iets hebben van : doe maar normaal, dan doe je gek genoeg.., wat moet ik er verder mee.  En die ten gevolge daarvan, helemaal geen zin hebben in jarretels en  kousen. Geen probleem: er is prachtige lingerie te krijgen, die je met veel plezier nog lang zal dragen.

Zo zie je : bruidslingerie: gewoon doen, er is voor ieder wat wils!

lees ook: 4 steden waar je even heerlijk kan ontspannen

like Like
1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)