Aan Tafel !!

stoel

over tafels en stoelen

Soms vraag ik me af waarom ik zo´n grote zitkamer heb. Nou ja, dat is misschien een beetje overdreven: manlief en ik hebben ieder een eigen bank, waar we heerlijk op wonen.
Maar onze visite komt er niet of nauwelijks.

Begrijp me goed, het is niet dat ze er niet welkom zouden zijn, verre van! Maar onze gasten komen nooit verder dan de eettafel. Dat ligt natuurlijk aan het lekkere eten dat manlief en ik op tafel zetten.
Nee, is schep niet op. Wij houden beiden van koken en moestuinieren. Die heerlijke verse producten uit eigen tuin, verdienen het om super lekker klaargemaakt te worden. Om vervolgens met een goede slok wijn, met smaak verorberd te worden door onze vrienden.

Maar, niet alleen lekker eten houdt onze vrienden aan de tafel gekluisterd: lekkere eetkamerstoelen, zijn natuurlijk onontbeerlijk om lekker lang na te tafelen.
Na 20 jaar zijn onze stoelen een beetje op. Dat is natuurlijk best een  nette leeftijd voor een eetkamerstoel.


En nu zijn we op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen en dat is best een klus. Een ding weten we zeker: geen zwarte stoelen meer ! Dat hebben we na 20 jaar wel gezien. Wat dan, eetkamerstoel cognac misschien ? of gaan we voor eetkamer stoel Bonetto ? dat strakke, tijdloze dat spreekt me erg aan.
Deze stoelen blijven mooi en raken ook niet zo snel uit de mode.
En het is fijn , denk ik, om ook armleuningen te hebben. Dat hebben onze stoelen nu niet….Dan is misschien Nardo een nog betere keuze, lekkere stevige armleuningen.


Aan de andere kant, armleuningen nemen ruimte is beslag. Er moeten natuurlijk wel genoeg stoelen om de tafel passen! De kids, hun aanhang, onze vrienden, je hebt zo een tafel vol!
Even overweeg ik een eetkamerbank aan te schaffen. Maar ik doe het toch maar niet. Allemaal aan tafel in je eigen stoel, dat vind ik toch het prettigst.

Lees ook eens: over mascara


like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)