7 manieren om minder populair te worden.

minder populair worden

Minder populair worden? Soms wil je dat gewoon…

Dat schreef ik een aantal jaren geleden, hoog tijd om te kijken of mijn tips nog kloppen!

Soms heb je dat. Je weet wel, dat je gewoon zo populair bent, dat je het niet meer kan hanteren.
Populair zijn kost gewoon, laten we daar eerlijk over zijn: bakken en bakken energie. Nou soms wil je dat gewoon niet meer.Je wil gewoon op de bank met een roze koek boek… geen huilende vriendinnen aan de telefoon, geen praatje met de eenzame buurman.
Dan heb ik hier 7 manieren voor je om de mensen gegarandeerd weg te krijgen.

1)  Stress

Wij vrouwen krijgen mannen makkelijk uit de weg, door gewoon veel te stressen. Heus het is wetenschappelijk bewezen: de heren der schepping kunnen beroerd slecht tegen teveel Cortisol.
Dat ze zelf de veroorzaker van een teveel aan dit stresshormoon zijn, dat ontgaat ze al eeuwen…
Dus als ze je teveel worden: hou op met die stress in te houden, laat het gaan en zie hoe de mannen ook gaan!
Ik denk dat deze tip eeuwigheidswaarde heeft. Maar ik voeg er nog wat aan toe: vraag niet om hulp. Voor je het weet ontwaakt hun ridder-op-het-witte-paard instinkt. En dan komje nooit meer van hem af.

Liegen


Ook deze is een eitje: je hoeft heus niet te liegen of het gedrukt staat, het schijnt dat zelfs de kleinste leugentjes al helpen. Dus: hup 10 jaar van je leeftijd af en 100 euro op de prijs van je jurk erbij en je bent er al! Ook op deze tip is niets aan te merken. Je merkt onmiddellijk dat mensen je toch een tikkie minder leuk vinden….

3) Slapeloosheid


Deze lijkt wat lastiger, maar dat valt mee, want van al die populariteit die je teveel wordt, lig je natuurlijk wel wakker. Een keertje niet je wallen bedekken met concealer en niet blijven glimlachen en je zal zien: je populariteit daalt met sprongen.
Deze tip kan beter. Ik voeg eraan toe: gaap veel, zucht midden in een gesprek: Oooo, jongens, ik ben zo moehoeeee….

Gaat het tot nu toe? denk je dat je het gaat redden? Oke, ben je er klaar voor? Dan komen nu:

Wat lastiger tips

4) Wees gemeen


Al lezend heb je natuurlijk al gedacht: wanneer komt ze er mee? Maar gemeen zijn helpt natuurlijk geweldig. Laat die bitch in je los en merk hoe bevrijdend dat voelt!
Maak gewoon glimlachend met een alllerliefst stemmetje een rotopmerking, zo lief dat de toehoorder even na moet denken: “wat zei ze nou???”

5) Gesloten lichaamshouding


Armen over elkaar, schouders optrekken tot je oren, kortom een lichaamshouding die “het-interesseert-me-geen-bal” uitstraalt. Kijk daar vooral vermoeid en enorm ongeiinteresseerd bij… Dat kan voor sommige popi-jopi’s onder ons even oefenen zijn, gewend als ze zijn aan een open en in mensen geïnteresseerde houding. Maar ook hier is winst. Zo’n houding is een stuk minder vermoeiend dan dat open gedoe.

6) Luiheid, prima methode om minder populair te worden


Ook weer zo’n win-win situatie. Je brengt nooit meer een kopje naar de keuken, je laat je jas gewoon op de grond vallen, je vertikt het om de boodschappen te dragen…Al dat vermoeiende sociale gedoe laat je achterwege. Vraag vooral niet of iemand nog wat wil drinken, giet die wijnfles leeg in je glas. Binnen no-time word je nergens meer gevraagd.
Aan deze tip voeg ik graag een waarschuwing toe: zorg dat je niet dronken wordt, bij het te ijverig flessen legen in je glas!

7) Hou op met blij kijken


Ook weer niet zo’n lastige: voortdurend opgetrokken mondhoeken zijn behoorlijk vermoeiend en je wou rust…
Dus… terwijl je je schouders ophijst, laat je je mond hoeken zakken…
Aan deze tip voeg ik toe: bedenk wat onheilsboodschappen die je ze nu en dan mompelt ( iets van de palneet is niet meer te redden ofzo)

Zo, en nu heb je binnenkort geen vrienden meer, maar denk erom he: kom niet bij mij klagen!!

lees ook:  van die kleine dingen die veel zeggen

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)