3 keer: dit kun je met de muren in het toilet doen

toilet

Het kleinste kamertje in huis wordt nog wel eens overgeslagen als het op styling aankomt. Dit is natuurlijk niet zo gek, want wie denkt er nou over na hoe een toiletruimte eruit moet zien? Totdat je ineens vrienden te gast hebt en ze een voor een naar het toilet gaan. Vervolgens zit jij op de bank met het idee dat ze naar jouw onafgemaakte toiletruimte zitten te kijken. Dit gaan we dus voorkomen en zorgen dat deze kamer nét wat extra aandacht krijgt. Wie weet krijg je zelfs nog complimenten voor jouw prachtige toilet!

Een flitsend kleurtje in je toilet

Als je het makkelijk aan wilt pakken, maar een groots effect wilt creëren, kun je het beste starten met een lekker likje verf. Er zijn natuurlijk meerdere opties. Je kunt voor strakke, witte muren gaan zodat je vervolgens los kunt gaan met de decoraties. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om juist een felle kleur te gebruiken. Hierdoor hoef je verder niet veel aan de aankleding van de ruimte te doen, omdat de kleur voor zich spreekt. Een simpele spiegel en een fijne handzeep zijn dan eigenlijk al voldoende. Kies wel voor een dekkende verf, zoals Sikkens muurverf, zodat je er niet drie keer overheen hoeft

Wees origineel met speciale verf

Vind je enkel een kleurtje op de muur niet zo origineel of zelfs een beetje saai? Dan kun je andere opties bekijken, zoals krijtverf. Hiermee kun je elk gezinslid lekker creatief laten kleuren en als het te rommelig wordt veeg je het gemakkelijk allemaal weer weg. Bedenk bijvoorbeeld wat leuke quotes die je opschrijft of laat een boodschap achter aan je gezinsleden. Misschien kun je het lekker praktisch indelen en ze vragen wat ze willen eten vanavond en of er nog iets op de boodschappenlijst moet. Lekker praktisch en tegelijkertijd creatief!

Een lekker behangetje

Als je de toiletruimte wat strakker in wilt delen kun je kiezen voor een mooi behang. Je kunt elke muur hiermee bekleden, maar je kunt ook een drukker printbehang combineren met een neutrale verfkleur. Op deze manier kun je de ruimte wat chiquer maken, zonder dat er te veel accessoires bij komen kijken. Zorg dat deze wel waterbestendig is wanneer je deze vlak bij de kraan hangt, aangezien dit nog wel eens kan spetteren. 

Lees ook eens: altijd zonnig met deze zomermode

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)