Vergeten…..

vergeten

Ja, dat meisje, kom-hoe-heet-ze-ook-al-weer? Ze is het nichtje van Saskia….ik heb nog met haar de ukkies van de hocky-club getraind, lachen was dat jo. Kom hoe-heet-ze-nu-ook-al-weer? Ze woonde met haar man op de Nulmanskade en zijn later naar de Vlietstroom verhuisd en toen is ze gescheiden, kom hoe-heet-ze-nu-ook-al-weer?

Komt het je bekend voor? Dat je alle details weet, maar niet dat ene allerbelangrijkste detail. De naam??

Veel mensen hebben dat met namen, op de een of andere manier vergeten we makkelijk namen…Ik was laatst op een feestje, daar hadden we er collectief last van. We leken allemaal alle namen te zijn vergeten de “kom hoe-heet-ze-nu-ook-al-weer-s?” vlogen door de lucht, alsof het niks kostte.

Nu moet ik wel zeggen dat de gemiddelde leeftijd rond de 60 lag, maar kom op he, 60 is het nieuwe 40,laten we dat even niet vergeten!

Persoonlijk zou ik willen dat ik dit soort geheugenverlies alleen met namen zou hebben. Ik heb het ook bijvoorbeeld met verjaardagen. Ik was altijd al een ster in verjaardagen vergeten, maar het wordt steeds erger..

verjaardag vergeten…

Van de week zei Facebook dat een nicht van mij jarig is. Kan natuurlijk, maar het kwam mij zo vreemd voor…En er stond ook niet een felicitatie op Whats app. Nu is dit kind zeer wel in staat FB een valse geboortedatum te voeren. Om nu haar moeder te bellen en te vragen: “klopt dit ?” Dat ging me wat ver, gelukkig is onze familie groter dan 2 dus ik belde een andere zuster. Die wist mij te bevestigen dat de datum klopt, waarop ik mijn nichtje van harte feliciteerde in de familie-app. Vele felicitaties volgden.

Vergeten is gewoon onhandig, het levert altijd extra werk op en soms is het gewoon gênant.
Ik ben ook heel goed in vergeten terug te betalen en dat is echt niet omdat ik de boel wil oplichten. Ik vergeet het gewoon. Het tikkie is echt voor mij uitgevonden. Je krijgt het binnen op je foon, je drukt op een paar knoppen en KLAAR.

Hoewel…wacht eens even…kreeg ik eergisteren niet…Ik rond dit blog af, lieve lezers. Even controleren of ik niet iets ben vergeten…

lees ook eens: het moment bevriezen en vasthouden

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)