Trouwen in de herfst? Let op deze zaken

, ,
Tips voor als je gaat trouwen in de herfst

Een trouwerij in de herfst, heerlijk! De prachtige kleuren in de natuur, de sfeervolle luchten en de koelere temperatuur zorgen ervoor dat elk huwelijk in dit seizoen warm, gezellig en liefdevol aanvoelt. En het is nog praktisch ook: veel huwelijkslocaties hebben in de herfst meer ruimte en zijn minder prijzig. 

Tips voor als je gaat trouwen in de herfst

Overweeg jij om te gaan trouwen in het najaar? Dan hebben we een aantal tips voor je om je trouwerij echt de mooiste dag van je leven te maken.

Kies kleuren die bij de herfst passen

In de herfst verandert de natuur in een spectaculair kleurenpalet. Deze kleuren kun je ook perfect toepassen tijdens jouw bruiloft. Dat kan door de accessoires aan te passen, de trouwlocatie te versieren met items in deze kleur of de kleding van jou of je bezoekers aan te passen op de warme en sfeervolle herfsttinten.

De hoofdkleuren van de herfst zijn rood, geel, bruin, groen en blauw, waarvan elke kleur weer verschillende tinten kent. Deze tinten kenmerken zich door de warme, gezellige en zachte uitstraling. Herfsttinten kunnen onderling goed gecombineerd worden. Wees dus niet bang om te experimenteren met het toepassen van verschillende kleuren in de decoratie van je bruiloft.

Maak gebruik van seizoensproducten

Wat is er nu leuker dan het toepassen van wat seizoensproducten die kenmerkend zijn voor de herfst? Ook dit kan je zo uitgebreid aanpakken als je zelf wilt. Maak een mooi bruidsboeket met bloemen die in de herfst bloeien, zoals eucalyptus, rozenbottel of hortensia. Ook in de bloemstukken op de tafels kun je deze bloemen verwerken. Natuurlijk kan je ook voor heel iets anders kiezen, zoals een paar pompoenen ter decoratie.

Wil je de herfstsfeer volledig doortrekken als thema? Stem dan ook de locatie van de trouwerij af op wat de herfst te bieden heeft. Trouw in een prachtig bos tussen de verkleurde bladeren en gevallen kastanjes, of kies voor een locatie met een prachtige open haard waar je met iedereen knus omheen kan zitten.

Trendy trouwpak en trouwjurk

Trouwen in de herfst geeft je de kans om je trouwkleding net even anders te doen dan bij een bruiloft in de zomer. Door de koelere temperaturen kan je bijvoorbeeld kiezen voor een trouwjurk met lange mouwen, of kies voor een jasje of omslagdoek op de koelere momenten. En waar de bruidegom in de zomer vaak alleen in overhemd te zien is, kan er in de herfst een mooie blazer gedragen worden. Bekijk hier de prachtige trouwjurken van Bruidshoek om jouw herfst favoriet te kiezen of bekijk de stoere trouwpakken.

Nu je je trouwkleding, accessoires en seizoensproducten gekozen hebt, kan je echt gaan uitkijken naar de mooiste dag van je leven samen met je geliefde, vrienden en familie. De herfst is een romantische en sfeervolle periode om het jawoord te geven. Na de bruiloft zal de komst van de herfst je ieder jaar weer opnieuw doen terugdenken aan die mooie herfstdag, gevuld met liefde!

like Like
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

:bye:  :good:  :negative:   :scratch:  :wacko:   :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:    :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:    :-(      :unsure:   ;-)